Harge
Publicerat den

Nu drar jag och Annie till Harge. Jag kommer tyvär behöva sitta i skugga hela dagen men kommer bada desto mer :D






Bad mitt i natten :P
Publicerat den

I natt runt tolv fich jag ett sms av Minda och hon frågade ifall jag ville följa med henne och Berna och leka, det slutade med att vi badade i haga :P Idag ska Annie och jag gå ner till haga igen :D Men igår så brände jag mig ganska mycket på benen och magen så det får bli ryggen jag grillar idag :D




Igår när Annie och jag badade så vi en flygande hund :P




Sol och Bad
Publicerat den

Idag hade Annie och jag tänkt gå ut och springa men jag tror inte det blir av :P Jag tror att vi går ner till haga och solar och badar i stället :)




Marieberg
Publicerat den

Idag har jag varit till marieberg med Jessica :D köpte inte så mycket för jag och Annie ska till Stockholmn på torsda så det blir att jag handlar där :D Så nu ska Jag, Jessica och Edvin gå och bada :D




Det här köote jag idag :D




Annie & Jag
Publicerat den

Igår så va jag med Annie och vi tog en hel del kort :) Men vill inte visa ala bilderna, alla blev inte så bra :P Men idag ska jag till marieberg med Jessica så ska gå och göra mig i ordning :D

Osminkade










Sminkade





















Midsommar bilderna
Publicerat den

Nu har jag alla bilder från midsommar på datorn så här kommer det några :D


Var bara tvungen att göra en :P








Mathilda och jag poasade lite :P


Så här såg vi ut ugår men det var bara i 15min just när vi tog kort :P


Provade ju wakeboard i går. Lagom när jag kom upp trillade jag :P


Efteråt frös vi som galningar så vi drack varm oboy och jag dopade också chips :D



FY FAAANN!!!
Publicerat den

Fattar inte att det ska bli så här hela jävla tiden,
pallar snart inte mer!!




Midsommar
Publicerat den

Glad midsommar :D Idag har jag åkt wakeboard och det var jävligt svårt :P Kan tyvär inte lägga upp bilder från den här datorn men gör det i morron när jag kommer hem :)



Midsommar
Publicerat den

Nu är allt packat och klart. Så vi ska snart åka till svaldre och fira midsommar. Det går inte att ladda upp nån bild fattar inte vad det är det kronglar jätte mycket. Men lägger upp desto fler efter midsommar :)




Oj oj oj
Publicerat den

Idag vaknade jag kvart över elva har typ aldrig gjort det förut. Sen åkte jag till Annie en sväng och då bokade vi bussplatser till Stockholm nästa torsda :) Sen åkte jag till farmor och farfar för att fira farmor. Näe vi hade ätit skjusade farfar mig till mariedam för att jag skulle kolla på matchen som p15 spelade mot gammla A-laget. Jag träffade Elli och Annie där. Jag tog några bilder idag så här kommer det några.


Ebba fick en blöjtårta av oss idag :) vu kunde ju inte ta med den till BB.


Ebba :)


Från matchen.


Från matchen.



Promenad
Publicerat den

Det blev inte så mycket till promnad vi gick typ till ica och sen hem till Jessica och pratade :) Men vi han i alla fall att ta lite kort.











Ledarutbildning
Publicerat den

Nu har Jessica precis kommit och vi ska gå en sväng sen. Dom här 4 dagarna har varit jätte roliga men själva kursen var ganska långtråkig när dom bara pratade. Men igår kom vi till paradiset, där fanns det massa studsmattor, tamblinggolv, gropar, och det var grymt kul. Igår kväll så hade vi det lite kul för Jag och Berna hoppade ut genom fönstret och blev sen utelåsta och då sprang vi till yterdörren och den var också låst men det var några mysko killar som satt utanför som öppnade åt oss men dom var liet fulla också. Idag när sista lektionen var slut och vi skulle medd en taxi som skulle komma kvart över men den kom tjugo över och det var några som skulle med ett tåg som gick halv så dom sa till taxi schaufören "kör så fort du kan" "om du får böter så betalar vi det". När vi kom till tågcentralen var den typ två min i halv och dom flög ut ur bilen och han precis med sitt tåg. Ni ska veta hur stressad jag var för dras skull. Men här kommer det lite bilder från dom här dagarna :)

























 



Nu åker vi :)
Publicerat den

Nu kommer snart Moa, Minda och Berna och hämtar mig för att sen åka till Hallsberg för att ta tåget till Katrineholm. Det ska bli jätte kul men lite läskigt att åka tåg, har ju bara gjort det en gång och det var när jag var liten :) Så jag kommer tyvärr  inte att kunna blogga nu på några dagar men jag lovar att blogga så fort jag kommit hem, jag kommer hem på tisda :)


Bild från igår :)



...
Publicerat den

Nu har jag typ precis kommit hem. Jessica och jag gick en sväng idag igen blev inte lika länge :) Jah tog med mig min kamera sså vi tog lite kort både från när vi gick och hemma hos Jessica.








Var bara tvungen att ta en bild på den :P


Hehe :P






Yeh :P





Vilket väder!
Publicerat den

Fy vilket väder asså jag och Jessica hade ju tänkt att sola och bada idag. Men men då blir det väll att man ligger och kollar på tv hela dagen istället. Men måste packa också för i morgon åker jag, minda, moa och berna till Katrineholm på en ledarutbildning det ska bli jätte kul :)




Promenad med Jessica
Publicerat den

Nu har jag typ precis kommit hem. Vi var en sväng till ip för Robban var där och hon ville tråffa honom men när vi var där pratade dom nästan ingenting. När matchen var slut gick vi rynt i typ 2 timmar :)




Idag
Publicerat den

Idag så va jag med Annie :) Dom har äntligen fixat en kortlek en annan gång som vi skulle spela kort hemma hos henne så hade dom ingen :P Alla har väll minst en kortlek?? Sen åkte vi och badade i haga vi tyckte det var jätte kalt men det var igentligen jätte varmt :P Har ingen bild från idag så tog den här.


Från en annan gång vi badade :)



MATCH :)
Publicerat den

Nu har jag kommit hem från matchen. Gissa vilka som vann.....  Jo vi =D Emma S gjorde 4 mål, Elli 2 och Annie 1 så vi vann med 7-0. Idag var Amanda min fotograf så här kommer några bilder från henne :)












S K O L A V S L U T N I N G =)
Publicerat den

Idag slutade vi äntligen skolan :) kommer säkert att sakna klasskompisarna lite :) Efter att vi hade slutat gick Jag, Amanda, Annie, Elli, Jessica, Diana, Berna och Stina till kina restaurangen och åt, det var jätte gott :) Sen var vi en sväng hos mig sen gick vi till skolan igen. Och när vi var i skolan sprang Stina fram och frågade tre killar som slutade nian ifall hon fick ta kort på dom :P fattar inte att hon gjorde det. Men nu ska jag snart åka och spela match :) hoppas vi vinner vi ska spela mot sturehov. 










Bilderna är ifrån idag =) 



Sunedagen
Publicerat den

Dom sista dagarna i skolan är alltid roligast. Igår hade vi ju sunedagen och idag hade vi brännbollsdagen. Det gick inge bra för oss vi kom på sista plats :P Men nu ska vi åka till pappa.


Från sunedagen :P




Sunedagen :D
Publicerat den

Idag i skolan hade vi sunedagen och vi var utklädda till fjortisar :P
Här kommer NÅGRA bilder ifrån idag :) Vart typ 800 bilder efter att jag hade raderat en massa :)


















 



Vilken dag!!
Publicerat den

Shit vilken dag det har varit! Det började med att jag låg och kollade på tv när jag hörde hur någon skrek utifrån så jag sprang ut ovh kollade och då såg jag pappa ligga nedanför stälningen. Han sa att han hade trillat ner för den. Grannarna kom och när Lena kom så sa hon att det är bara att ringa efter ambulansen. Tillslut kom mamma hem och ambulansen kom och dom åkte in till akuten. Henrik våran granne fick köra in oss för mamma kunde inte köra hon var i sånt tillstånd. Sen satt vi på akuten i typ 4timmar. Sen var det en som kom in och sa att han ska vara kvar överr natten. Då åkte vi sen hem, lagom när jag kom hem så gjorde jag mig i ordning för jag han inte göra någonting innan vi åkte. Sen åkte jag till Annie för vi skulle gå på bio. Vi kollade på Pirates of the caribbean i främmande vatten. Den va bra :) Så nu är jag ganska trött efter den här dagen. Jag orkade föresten inte att lägga upp nån bild på vad jag köpte igår och min kamera krånglar lite men lägger upp en bild i morron.


Bild från mandas fest :)



Marieberg :)
Publicerat den

Nu ska Annie och jag snart åka till marieberg :) När jag kommer hem sen så får ni se vad jag har köpt ifall jag köper något :P




Idag =D
Publicerat den

Idag efter skolan hade vi träning. Efter träningen cyklade jag hem jätte fort och en dunder snabb dusch fixade sminket lite och sen åkte vi till örebro för att träffa Ebba. Gud vad söt hon är och så liten ville knappt åka ifrån henne :) Sen åkte vi in till stan och åt på saigon :) Så nu är jag äntligen hemma så jag ska kolla på tv och äta godis :)






MATCH
Publicerat den

Matchen gick sådär, vi förlorade med 2-3. Domaren var skit dålig han kunde verkligen inte döma. En riktig hemmadomare var han. Det var typ bara dom i finneröja som tyckte att han var bra. Han "såg" inte när det var typ tre stycken offside eller när det vart hands. Fy va jag hatar honom.


Bilden är ifrån forsa när Amanda hade fest :P




ÄNTLIGEN!
Publicerat den

Nu ska jag snart ivägg på match vi ska spela mot finneröja =) hoppas vi vinner. Men jag tänkte bara säga att jag har äntligen fått min första kusin :) jag vick den typ halv fem i morse =D


Bild från konfirmationen :)




KLASSEN
Publicerat den

Idag efter skolan gick nästan hela klassen hem till Reza och åt glass =) sen gick vi till efs sommarhem och badade, spelade fotboll och bränboll mot föräldrarna =) vi hade det jätte kul, det var i alla fall roligare i år än föra året =D




BAKAT!
Publicerat den

Nu har Annie och jag bakat snoddas =D den blev jätte god men den han inte att stelna för Annie hade bråtton hem :P Innan vi bakade så hoppade vi studsmatta och då lutade jag mig emot våran granhäck och då ramlade jag ner och under den :P Och då garvade vi nästan ihjäl oss :P




BAD MED ANNIE =D
Publicerat den

Nu har Jag och Annie precis badat. Så  nu ska vi gå och äta glass =)








HEEJ!
Publicerat den

Har varit hemma en stund nu så jag tänkte lägga upp lite bilder från festen igår =) Det har varit jätte kul och det var länge sen vi var så här många på en fest/party :P



















I KVÄLL
Publicerat den

Nu är jag helt slut. Jag har spelar spelat fotboll i typ 1 timma med Tyra, Inez, Martin, Philip och Mathilda. Så nu ska jag popa lite popkorn och bara ta det lungt :D




HEMMA
Publicerat den

Nu har Annie (klicka här för att komma till hennes blogg) och jag äntligen kommit hem från marieberg.




Det här var typ allt jag köpte :D






Annie och jag tog lite bilder innan vi åkte till marieberg :P




IDAG
Publicerat den

Nu ska Annie och jag åka till marieberg :D


Bild från igår.



Fredag:D
Publicerat den

Idag har jag tat lite kort. Och så har jag grillat hos mina grannar och tänkte lägga in lite kort av dom som jag har tat idag men fattade inte hur man skulle göra så annie (klicka här för att komma till hennes blogg) var tvungen att komma och hjälpa mig :P det kommer hon säkert att få göra några tusen gånger till :P

 






Heej!
Publicerat den




Heej
Publicerat den

Nu har jnag äntligen skaffat blogg det tog typ 5 timmar :)



Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den