Snart kommer Elli :)
Publicerat den

Snart och snart om en timma kommer Elli och hennes mamma och hämtar mig för att sen skjutsa oss till Diana, som vi ska va hos innan vi går ut och sen ska vi sova där :) Vi kommer bli nio pers tror Jag om alla kommer så det kommer bli JÄTTE KUL. Och när vi nere på stan så kommer dom skjuta massa raketer och fy faaan va kul det är :D Kommer bli en grym kväll :)

Några bilder på mig ikväll :)




Nu har alla åkt :)
Publicerat den

Nu har alla åkt och jag ska sova :) Är jätte trött och det beror nog på att Jag inte sov så många timmar förra natten :P I morron är det ny år :D Jag ska träffa massa kompisar och ha det grymt kul :D Mer detaljer kommer i morron :)

En av presenterna som jag fick av mamma och pappa :)




Glad tjej här :)
Publicerat den

Tänk nu är Jag 15 ÅR, snacka om gött :D och dagen i går var jätte bra och jag fick jätte fina presenter av mina underbara vänner :) Bilder finns nedan. Nu håller mamma och Jag på att fixa till festen ikväll för då kommer några släktingar för att fira mig :D




Klar :)
Publicerat den

Nu är jag klar inför ikväll :) För jag ska nämligen ha en 15 års fest med några av mina kompisar :) Så nu ska jag bara fixa några saker så är allt klart sen :) Hoppas verkligen att vi kommer ha det BÄST men det får vi se :)

Me tonight :)




Jag tog typ inga bilder :)
Publicerat den

Jag tog typ inga bilder men här kommer det i alla fall tre stycken.
Så söta dom är :)




Cup i Örebro :)
Publicerat den

Nu sitter vi här i Örebro och väntar på att få spela våran andra match på den här cupen :) Kommer inte blogga så mycket idag men lite bilder kommer komma upp senare under dagen :)

Bild sen i förrgår :)




Påväg till Marieberg :)
Publicerat den

Nu är Mathilda, Jag och pappa påväg till Marieberg för att kolla på en kamera till Mathilda och lite andra saker :) Senare ska vi till farmor och farfar och äta och ha det gött :)

En snabb bild på mig idag :)




Helt slut :P
Publicerat den

Haha, jag skulle ju behöva duscha igen :P Mathilda och jag fick ett dansspel till Wii av mamma och pappa i julklapp och jag har dansat till tre låtar och jag är helt körd haha :P Nu ska jag spela nåt lugnare typ mario :)




Fy faaan vad duktig jag är :)
Publicerat den

Jag fick för mig att gå ut och springa, och det gjorde jag också :) så nu känner jag mig jätte duktig och helt slut haha, är inte van vid att springa har ju inte ens tränat på typ 4veckor :P




Min jul har varit jätte bra :)
Publicerat den

Hoppas eran jul har varit bra. Min jul har varit jätte bra och jag är jätte nöjd över vad jag har fått :)

Av:
Mamma och pappa fick jag: en plattång, prenumeration på solo, leilas bakbok, vantar och en pyjamas.

Mathilda fick jag: ett iPhone skal som jag ska få köpa när vi åker till Marieberg.

Farmor och farfar fick jag: porslin (ej bild på det), mascara, smink borstar, pengar och smink.

Robban, Ida och Ebba fick jag: ett present på Marieberg på 200:-.




God jul! :)
Publicerat den

Jag tänkte bara säga GOD JUL. Jag hoppas ni får en jätte bra julafton :) Jag bloggar lite senare men nu ska jag bara mysa med min familj :)




Julklapparna :)
Publicerat den

Jag fick en paradis ask och 200:- av Gustav och Tess och av Kina, morfar och Hanna fick jag bh-band och ett stativ:D Jag tycker bh-banden var fräna :P




Jippi :D
Publicerat den

Nu ska vi snart åka till Kina, morfar, Hanna, Gustav och Tess för att fira jul :) Kina (min lotsas mormor) fyller idag så vi passar på att fira jul med dom samtidigt, för på julafton firar vi med farmor, farfar, Ida, Robban och nu också Ebba :) Hoppas ni får en bra kväll det kommer jag att ha. Och för er som firar jul idag, hoppas ni får mycket julklappar och har det riktigt mysigt :)

Så här ser jag ut ikväll :)




Äntligen klart :)
Publicerat den

Nu är alla julklappar klara :) är faktiskt riktigt nöjd med julklapparna i år. Så nu ska jag göra mig i ordning och sätta igång en film :)




Tandläkaren :)
Publicerat den

Just nu sitter jag hos tandläkaren och väntar på att få komma in och plasta några tänder :) Sen så ska Jag och Jessica fixa dom sista julklapparna här ner på stan :) Nu snöar det ju också så det blir riktigt mysigt :) Ha det så gött :)




Äntligen jullov! :)
Publicerat den

Snacka om skönt att det äntligen äg jullov :)Tänk bara TRE dagar kvar till JULAFTON :) Det är bara några små fix på julklapparna så är dom också klara :) Sista dagen i skolan har varit riktigt bra, är faktiskt nöjd över betygen men dom kan ju alltid bli bättre :) Ha det då gött så hörs vi :)





Dagen har varit jätte bra :)
Publicerat den

Dagen i skolan idag har varit jätte bra. Den började med att vi kollade klart på en film som vi började på igår, asså dålig men men. Sen var det julspex, asså herregud vad lärarna skämmer ut sig själva hahahahahha men det är kul att se en sån sida av våra lärare också och inte bara den stränga :P Sist var det juldans :) så det har varit en riktigt lyckad dag. Så i morron är det sista dagen i skolan, då får vi våra betyg och mysa det sista innan det är jullov :)

Lite bilder som Diana, Elli och Jag tog igår :)




Nu är julgranen också klar :)
Publicerat den

En före och efterbild på våran julgran idag :)




Julgodiset är klart :)
Publicerat den

Nu har mamma och jag bakat klart julgodiset :)




Me today :)
Publicerat den

Kör på det nya linnet idag :)




Titta, titta, titta :)
Publicerat den

Titta vad som kom hem igår med posten :) Allt är från gina och jag är så nöjd, haha tycker shortsena är jätte snygga och fräna det var därför jag beställde dom, men dom är ju inte så praktiska man måste ju vara ganska rädd om dom så att inte paljetterna trillar av :)

Klaga inte på bilderna, jag vet att dom är fula :P




Julgran klar :)
Publicerat den

Har precis duschat. Vi har varit ute i skogen hela dagen och huggit julgran och haft det mysigt :) Men nu är det skönt att all rökdoft är borta :) Så nu ska jag göra mig i ordning för vi kl. 18 så ska vi över till grannarna och äta ha det gött :)
Några bilder från idag :)




Videoklipp från gympalektionen idag :)
Publicerat den






Det är så här det är innan våra gympalektioner börjar :)



Tjoho :)
Publicerat den

Nu har jag precis kommit hem från stan. Mathilda och jag skulle fixa lite julklappar och så :) så nu har jag en jätte bra julklapp till på onsda då vi har Olofsjul och vi ska ha julklapps byten :) men nu ska jag sätta mig och plugga lite :) några videofilmer kommer för hoppnings vis senare idag :)




Riktigt skön dag idag :)
Publicerat den

Dagen började med två uppträdande inför hela skolan med lucia saken :) sen hade vi rast från typ tio till tjugo i ett :) så då satt Diana och jag i matsalen typ en timma för att kolla på när några spelade där :) sen hade vi matte i åttio min för vi skulle göra nåt gammalt nationellt matteprov för att få känna hur det skulle kännas. Och det gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle gör fast jag vet ju inte än ifall jag hade många rätt eller inte men det får vi se :) sen på svenskan fick bi reda på vad vi fick på nationella provet i läsförståelse(stavning) och jag fick vg så dagen har varit riktigt bra. Men nu ska jag sitta och plugga i några timma för i morron har jag två prov att se framemot :) men ha det så gött så höra vi :)
Bild på Moa och mig från Julavslutningen föra veckan :)




Lucia!
Publicerat den

Nu har vi haft luciakonsert för hela skolan, det gick ganska bra tycker jag! Hoppas alla andra tyckte det...<3




Bak :)
Publicerat den

Nu har jag bakat lite hallon muffins :) jätte goda blev dom :) så nu försöker jag få in lite kunskap i hjärnan :P har två prov på onsda och kan typ ingenting av det så det är bara att plugga :( men ska snart gå och duscha och så så det blir väl att plugga i morron :)




Slöjd!
Publicerat den

Magda här! Nu har vi syslöjd, vilket är inte så kul... Det börjar typ bli en vana att jag gästbloggar här när jag snor Maddes mobil:) hoppas det inte stör er;) I morron är det luciatåg här på skolan så idag ska vi ha genrep! Jaa, hoppas ni har haft en bra helg allihopa! Hej då!!
En bild på min inte fina stickning!




Några bilder som jag har tagit idag :)
Publicerat den

Solen var ju framme så jag passade på att ta några kort :)












Jävla blogg!!
Publicerat den

Jag har försökt att blogga hela dagen idag, via min mobil. Men det funkar verkligen inte. Jag har tagit bilder med min mobil idag så då tänkte jag blogga via mobilen men den har verkligen vägrat så jag har typ damp på att det inte funkar, så jag fick ladda in alla bilder på datorn osv. Men nu släpper vi det, jag tänkte bara skriva lite fort vad jag har gjort idag :) När mamma kom hem så åkte vi ner på stan för Mathilda skulle vara med på luciatåget, så då passade mamma och jag på att handla lite :) Jag köpte mig en kavaj, bild finns nedan, sen lite julklappar och så :) Sen har jag varit nere på stan med pappa och kollade på luciatåget. Det som är lite sämst är ju att man kommer ner två min senare är luciatåget över och då är det bara att gå hem men men man hinner ju i alla fall inte börja frysa så mycket :P




10/12-2011
Publicerat den

Nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli åtta för att då kolla på så mycket bättre :) Jag har också bestämt vad jag ska ge mamma och pappa i julklapp :) Det är ju bara 14dagar kvar. Deras julklapp kommer bli en av dom bästa under hela våran jul, det lovar jag :) Men nu ska jag kolla runt lite på nätet efter lite nya kläder :)




Nu ska vi straxt gå ut :)
Publicerat den

Nu ska berna och jag gå ut i lilla Askersund för att försöka träffa lite roligt folk. Men det är ganska svårt för Askersund är en TRÅK by... Men sen ikväll nån gång så ska vi kolla på några filmer och ha mys mys :)
Lite bilder från idag :)




Detta suuger!!
Publicerat den

Blää, det är slask överallt! Usch!!! Snart svenska..... Jag vill sova! :) // Magda




Tjo tjo :)
Publicerat den

Nu har Annie och Jag pluggat i typ två timmar och vi har inte ens gjort klart g-kriterierna :P idag i skolan så gjorde vi svenska nationella provet från förra året och det var mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara så nu känner jag mig lugn på den fronten men det är ju några nationella prov till som man ska klara av också. Men dom proven tar jag då nu är nu och jag ska ha fyra prov nästa vecka, inte direkt så kul men det är sista veckan innan jullovet så det är bara att le och se gla ut :)




8/12-2011
Publicerat den

Idag har jag på mig min vinter T-shirt :)




Magda gästbloggar!! ;)
Publicerat den

Kolla vad jag hittade i trappen! Ett vatten hjärta<3 Nu ska jag snart ha fysik och Madde ska ha biologi... Tråkigt! Nu kommer några bilder :)




Titta va fint :)
Publicerat den

Så här såg det ut när jag gick till skolan för typ 10 min :)




Fy faaaan vad jag hatar skolan!!
Publicerat den

Har suttit och pluggat sen jag kom hem från skolan och det är typ 3 1/2 timma så nu tänker jag gå ner och duscha och sen bara lata mig framför tvn och datorn :) Och en sak till, FÖRSTA SNÖN KOM IDAG :D skancka om glada Elli och Jag blev när det helt plötsligt började snöa när vi stod ute på skolgården :)



Dagens kläder :)
Publicerat den




Plugga, plugga, plugga...
Publicerat den

Har målat på bilduppgiften i typ flera timmar men den är ju hur ful som helst, men får se om jag hinner fixa nån ny :P ska ju vara inne på tisda så är lite krisigt. Men jag kom typ nys hem från ett litet möte kan man säga. Vi snackade om juluppvisningen. Men det känns bra det kommer gå bra, men det känns ändå inte bra det känns också som att det kommer bli kaos. Men det är bara att le och se gla ut :P nu ska jag försöka plugga lite får se hur det går. I morron blire skola också :) Känns skönt att gå till skolan igen men ändå jobbigt :P Ni fattar vad jag menar :) Men vi hörs i morron.




Videofilmerna :)
Publicerat den

Nu kommer videofilmerna från innebandynatten :) Jag har inte filmer på alla matcher som dom spela men nästan alla, självklart är det bara filmer på dom matcher som dom i min klass filmande :)
Ni ska bara veta hur lång tid det tog att bara ladda upp alla videofilmer på youtub, jag har suttit med det här i flera timmar nu :P











Dom här två sista hör tillsammans det vart lite konstigt när jag filmade :P





nu kommer alla bilder :)
Publicerat den

nu kommer bilderna på det som jag har köpt idag :)




Den här blir det att ha på julafton :)






Skorna ser inte så jätte snygga ut på kortet men i verkligheten ser dom jätte snygga ut
och dom är jätte sköna :)

Klänningen-Cubus
Ringen-Glitter
Kjolen- H&M
Skorna-Skopunkten
Jag köpte också en ögonfransböjare, puder och glitter eyeliner men det orkade jag inte
ta kort på men dom är i alla fall från H&M :)




Jag är SÅ trött nu :P
Publicerat den

Vi jag och min familj har varit i Örebro verkligen hela dagen :) vi började inne i Örebro sen var vi på Marieberg en bra stund också :) så nu är jag riktigt trött i bena och så. Så nu kollar vi på idol, äter godis och dricker dricka :) bilder på allt som jag har handlat kommer kanske senare :) vet ni?? mamma min mamma har köpt en iPhone 4 asså helt sjukt ju hon kan ju ingenting om mobiler :P men det kommer säker bli bra jahaja :P och ja jag vet att videofilmerna skulle komma upp men jag orkar verkligen inte fixa allt det nu så jag fixar det i morron :)




Tjo tjo :)
Publicerat den

Ska snart sova tror jag :) kom typ nys hem från innebandynatten saken :) vi VANN vår första match på alla åren vi har gått på sjöängen, okej vi har gått där typ 2 1/2 år men ändå. Snacka om glada vi blev. Men det räckte inte till en finalplats men glada blev vi :D turen var ju inte på våran sida direkt utan vi förlorade hela skitten och vet vad vi förlorade i???? Jo straffar (det var tre lag vi spelade emot) :( men jag var ju inte me men jag har spelat inte typ alla matcher som tjejerna och killarna spelade och dom kommer nog komma upp på bloggen i morron :) juste killarna också, dom var jätte duktiga. Dom kom trea av fyra lag men dom var jätte duktiga ändå :) jag tycker så synd om Jacob, han ville så gärna spela ute för han har varit målvakt alla andra åren. Men killarna hade ingen annan målvakt så han fick ju vara det ändå :( men Reza i våran klass var så himla snäll så han stod två av matcherna :) ja jag tror det var allt, jo en sak till Diana och jag var jätte duktiga på att heja på våran klass fast vi är typ lite halv sjuka :) men vi höres :)
Det är våran tröja som är på bild :) på magen står det try to beat the losers :P




Innebandynatten :)
Publicerat den

Nu sitter jag och några till och snackar medans vi kollar på när några spelar :) tjejerna och killarna i min klass har spelat två matcher var och dom har varit jätte duktiga :) hör av mig när jag kommer hem :)




Känner mig mycket bättre :)
Publicerat den

igår morse kände jag mig inge bra alls som jag skrev, men sen på dan eller cad man ska säga kände jag mig riktigt bra och då kände jag även att det kanske inte är så mörkt att jag inte kan vara med på innebandynatten men sen på kvällen mådde jag inge bra igen :( Men nu känner jag att det börjar ge sig så jag kommer kunna kolla på innebandynatten i alla fall och det är jag suppper gla för :D För man vill ju inte missa sin sista innebandynatt :) men jag hör av mig senare :)