Annie bloggar
Publicerat den

Hej nu bloggar DEN bästa Annie i Maddes blogg:) Hon sitter och pratar om något och jag sitter och skriver det här. Vi har varit på marken idag (fast det har ju alla i hela Askersund) jag handlade brända mandlar och vantar. Madde handlade filmer och en munk. Nu har Amanda och Madde tvingat med mig på ungdomsgruppen idag-.- dom säger att de ska vara så kul, så vi får väl se om det är så kul som dom säger. Jag tror Madde aldrig har skrivit ett långt inlägg som jag har gjort nu. Madde hade planer



Snart träning :)
Publicerat den

Idag i skolan var det lugnt :P Bara det att Linda var tvungen att sticka vid sista lektionen för det hade hänt nåt med några elever :( Men men när Jag kom hem så cykla Tyra och Jag runt och delade ut lappar om gympan så är ganska trött nu för Jag fick dela ut där det bara var lägenheter :P Och så ska man orka med och träna nu på det också men det ska bli skönt att träna har inte gjort det på typ en vecka.




Hos Magda :)
Publicerat den

Har inte kunnat bloggat förnst nu, men Jag är i alla fall hos Magda och vi har inte gjort så mycket. Typ målat naglarna, prata och suttit vid datorn. Idag i skolan hände det en liten rolig grej eller man kan säga att den var skita rolig :P Det började på gympa lektionen då simmade vi klassikern och då frös vi typ arslet av oss och då skulle vi duscha och man kan säga att vi duschade LITE för varmt så brandlarmet gick i gång :P Hahahahaha det var lite pinsamt men as roligt. Ska sova kvar hos Magda i natt så det blir att gå upp typ kl. 05:45 i morron snacka om tidigt själv är man van att gå upp typ kl. 07:00 hahah :P




26-28 aug
Publicerat den

Har varit hemma nån timma nu, men lagom när Jag kom hem så följde Jag med pappa till vätterrehab men det var inte så jätte kul :P Ne nu ska ni få veta vad som hände i helgen och några bilder. I fredas gjorde vi inte så mycket men i går så cyklade vi dressin, det var jätte kul men det blev en krock, Jag såg den inte och det gick ganska bra dom fick mest blåmärken och ont lite här och var fast My skrapada upp benet så hon hade svårt att gå men men alla mår ju bra så det är ju bra :) Idag har vi varit på boda borg :) Jätte kul var det och vi klarade 12 banor, Jag körde SPÖKHUSET så stolt haha, men Jag tycker faktiskt att den är lite läskig... En sak till vi bodde på ett gammalt psykhem som för 10 år sen gjordes om till ett vandrarhem..... läskigt haha.


Från fönstret i vårat rum :)


Jessica


Elise, David och David


Kristian och David


My och Elise


David, David och David


Snygg svamp Jag hittade :P


Picasson statyn och Olle





Läger :)
Publicerat den

Nu är Jag hemma och ska snart börja packa. Ska ju iväg på läger med ungdomsgruppen :) Skulle ju berätta mer om det och vad kan man säga ungdomsgruppen är i alla fall, vi träffas på klockarbacken och umgås, pratar, spelar spel, gör aktiviteter m.m. Nu í helgen ska vi på läger i kristinehamn, där ska vi bland annat bada, köra lekar, umgås, cykla dressin och på sönda åker vi till boda borg :) Gött ska de bli och riktigt roligt :) Kommer inte kunna blogga nåt i helgen men bloggar när Jag kommer hem på sönda kväll :)




Skolkort, match m.m :)
Publicerat den

Har inte hunnit bloggat förnst nu. Efter skolan följde Jag med Elli hem och vi gjorde typ ingenting, sen åkte vi iväg på match :) Vi spelade mot Hallsberg och gissa...  VI VANN!!!!! med 6-1 :D Så nu har Jag typ precis ätit och är ganska trött kommer nog sova väldigt bra i natt. I morron blire ungdomsgruppsläger till Kristinehamn skriver mer om det i morron. En sak till idag i skolan så tog vi skolakort, såg säkert helt konstig ut med världens fejk leendet :P Vi tog också ett gruppkort (Jag, Diana, Amanda, Elli och Magda) det vart riktigt bra :)


Så hät såg Jag ut på skolkortet :)



Skola...
Publicerat den

Kom hem typ 14:20 :) Kort dag idag med gött, så nu håller Jag på och städar lite på mitt rum ganska stökigt :P men men, ska måla naglarna sen och prova vilka kläder Jag ska ha i morron för det är fotograferning i morron :) Vid halv sex kommer Amanda och då ska vi cykla till Jessíca och sen ska vi cykla iväg till klockarbacken för ungdomsgruppen börjar ikväll :) Och en sak till, idag i skolan hade vi två timmars håltimma lite gött. Men nu mår inte Elli någe bra :( Hoppas verkligen att hon blir bättre till i morron... Dels för vi har match i morron och för att hon ska inte dehöva ha så ont som hon har för det som det beror på. Krya på dig :) Ja det var väl allt ses i morron.




Power walk
Publicerat den

Nu ska Annie och Jag gå ut och ya en power walk duktiga som vi är :) Eftersom det inte är träning så får man göra sin egna :)




Igår, i morse och nu :)
Publicerat den

Nu är Jag hemma, fast Jag har varit hemma sen typ halv ett men sen vid två gick Jag med Diana till vårdcentralen och sen följde hon med mig hem och nu har vi nys varit vid haga och badat fötterna :) Men nu haar hon åkt hem. Tänkte berätta lite om helgen :) Igår så gjorde vi inte så mycket typ spelade fotboll, badade, spelade spel, och pratade :) Killarna blev jätte snälla när man är med dom såhär men i skolan är dom inte direkt det. Men idag städade vi våra rum, Elli, Jag och Diana  paddlade kanot det var jätte kul för vi paddlade in i vaset och ut igen och sen med fart in :P Haha det varr faktiskt kul. Sen gjorde vi inte så mycket mer vi grillade hamburgare och så, aa ssen åkte vi hem :) Men det finnas massa ditaljer men det får ni inte veta :)
























En sak till :P
Publicerat den

Vårt schema är SÄMST vi har typ inga raster alls skit dåligt och vår nya lärare blir säkert bra men hon verkar bestäm och vill ha saker och ting på ett vis sett, men men.


Somni ser inte mycket raster alls :(



22/8-2011
Publicerat den

Tjotjo! Då så var första skoladan i nian klar :) Haha ne men det böir ju inte som en skola dag men ändå :) På onsda kommer det säkert kännas som att vi inte haft nåt sommarlov, det brukar det ju göra :P Va nys iväg med Jessica och handla lite godis till ikväll kan behövas. Och det ja sa om att ta tag i lite och att äta mindre godis och träna mer det tar Jag en annan dag :P Ne nu ska Jag packa det sist och sen göra pastasallad till ikväll :) Skriver inge mer nu och inte senare heller men skriver i morron är Jag har kommit hem och då har Jag också massa bilder hopppas Jag :)


Så här såg Jag ut idag :)



Home
Publicerat den

Nu är Jag hemma, vi fick ihop ganska mycket :) När vi hade plockat färdigt så åkte vi hem till Kina och morfar och så gjorde vi svampstuvning på macka. Det blev jätte gott faktiskt :) Nu ska Jag gå ner och duscha sen ska Jag packa till i morron och välja kläder :) Hade tänkt ha en sak men det skulle tydligen regna så nu måste Jag hitta på nåt annat. I morron kväll ska vi på läger med klassen, vi ska bara åka till Talluden så det är inte så långt. Men vi har match i morron också men vi får inte åka på den för Linda så lite sur man är, för vi skulle ju bara ha kommit några timmar senare och det är ju på vår fritid men men vi får väl prata med henne i morron också och hoppas att hon kan ändra sig men det tror Jag inte hon gör. Här kommer i alla fall lite bilder från idag :)




Fy, asså den var JÄTTE äcklig...








Svampplockning
Publicerat den

Kina och morfar kommer vid tolv och hämtar mamma och mig och så ska vi åka ut till nån skog och plocka svamp. Har sldrig gjort det förut, Jo en gång men det var typ bara ut i skogen och hm igen :P Bloggar sen när Jag kommer hem och Jag har ingen aning om när Jag kommer hem :)




NÄST SISTA DAGEN :)
Publicerat den

Nu är det fortfarandenäst sista dagen på sommarlovet men inte så länge till :( Det ska bli kul att träffa alla men vill inte börja plugga SÅ jobbigt, haha ne men hjärna är ju ganska seg efter ett långt sommarlov :P Men det är bara att njuta men det är samtidigt lite svårt när vädret inte är bäst och sen att man är tept.



Percingar
Publicerat den

Jag låg och kollade på lite percingar, fy faaannnnn vad vissa folk ser ut fattar inte varför dom ens gör det. Nedanför kan ni se några. Vissa ryser Jag av att bara se på och tänka tanken att ha en så tänk om man fastnade nån stan och drar ut percingen, ne FY FANNN!!!

 
Undra hur dom har gjort den här...






FY fan vad ont det skulle göra att fixa en sån
här "percing"


Tänk att blinka med en sån här, ne fy vad jobbigt.


Se han ser ju helt hämsk ut, det är
ju ingen som vill prata med en sån
här, Jag skulle springa iväg så långt Jag
kunnde...


Inte dom bästa bilderna men Jag hoppas ni fattar varför Jag ryser av att se såna här...






Ingen rubrik
Publicerat den

Nu är Jag inte lika seg längre. Mamma och Jag var ute och gick en ganska lång runda så nu är Jag pigare :) Har ätit lite också och tänkte plocka lite på mitt rum och sen ska Jag städa tuffsens bur :)





Seg typ JA...
Publicerat den

Har varit vaken en stund nu har typ kollat på tv gött :) Känner mig ganska seg och Jag har ingen anning om vad Jag ska göra idag. Tänkte scrapa men har inga bilder typ så måste framkalla några först, har kollat massa bloggar men det var typ inga som hade skrivit nåt så det gick ganska fort att kolla. Ni kan gärna rekomendera några bloggar om ni vill :) Skulle va kul att kolla några fler :) Ja, Jag har ju inte direkt några filmer att kolla på heller att kolla på :( Några filmtips??? Ne det får väl bli att kolla på Paradise Hotel och sen läsa lite också :) Matchen vi spela igår gick inte så jätte bra vi förlorade med 4-1 :( Men det regnade nåt otroligt så det var dy blött på plan och bollen vart jätte hal och tung men det är lite kul att spela på blöt plan men inte om det är match :P Ne nu ska Jag sluta skiva känner att det inte ör nåt intresant längre :) Hej då så länge...




Cykla i regnet inte direkt en höjdare :)
Publicerat den

Har precis kommit hem från Annie, cykla hem i regnet, blev ganska blöt men hade paraply så det gick ganska bra :) Ska packa och lite så sen ska Jag och pappa hämta Elli, Manda och Annie och så ska vi åka på match sen :) Hoppas det kommer gå bra och att det slutar regna :)




Hemma hos Annie :)
Publicerat den

Nu sitter Jag hemma hos Annie vi gör ingenting. Agnes mår inte så jätte bra så vi tar hand om henne :) Tänkte bara säga att Maja Börjesson fyller idag :) Har ju lovat att säga alla som fyller :) Har ingen bild så det blir utan idag med :) Nu måste Jag gå hej då :)



Aldrig ska Jag låta den dö igen...
Publicerat den

Min mobil dog igår eftermidda/kväll :( Men nu är den 100% och Jag tänker inte låta batteriet bli mindre än 30% Haha :P


Bevis, Haha inte dedn bästa bilden direkt :P




Nu är Jag hemma igen :)
Publicerat den

Har inte kunnat blogga förnst nu för Jag åkte till farmor och farfar igår och han inte blogga innan och dom har inge internet för deras dator är på lagning :( Sen idag har Jag varit på träning och i morron är det MATCH :) Vi ska spela mot Lillån-Hovsta tror ja :P Har tyvärr ingen bild så får bli en bildfritt inlägg :P Ha det gött hörs i morron :)




Baka idag med :)
Publicerat den

Nu håller mamma och Jag på med att baka bröd :) Men vi kommer inte kunna baka nåt typ för mamma hade inte så mycket jäst :P Sen ska Jag ner på stan och ikväll är det träning :) Kan vara bra att träna efter allt onytigt som man har ätit på sommmarlovet :P Ne men nu ska Jag gå :)


Hahaha :P



Ebba :)
Publicerat den

Ebba, Robban och Ida åkte hem för ett tag sen :) Shit vad hon har växt sen sist. Tog lite bilder idag när dom var här och gissa vem det är bilder på??......... Jo Ebba det finns några på mig :P När man träffar henne blir det ju så, ne nu ska Jag sluta skriva och lägga in bilder i stället :)








Jag idag :)




Idag :)
Publicerat den

Har bakat bullar nu dom är nästab färdiga :) Sen ska Jag städa mitt rum och duscha och sen ikväll så kommer Robban, Ida och Ebba. Vi hade tänkt att grilla då men det ser inte ut som det nu :( Ska äta frukost nu också har inte hunnit det än :P




Ridning med Mathilda och Minna :)
Publicerat den

Nu kommer det lite bilder från Idag när Jag, Minna och Mathilda red, badade osv. Snacka om att deras hundar är söta Axa är helt underbar vill också ha en sån hund :)


































Tjejkvällen :)
Publicerat den

Tjejkvällen var jätte bra vi åt på kinarestaurangen och sen så spelade vi spel, kollade på film och hade det jätte kul :) Bilder från senare idag när Jag var ute hos Minna kommer senare :) Har inte sagt nåt om det men när vi hade ätit frukost hos Diana så åkte Jag ut till Minna där Mathilda också var och så red vi och badade och hade det kul :) Skriver mer om det sen. Nu kommer det lite bilder sen igår :)


Så här såg Jag ut igår fast med en annan tröja :)


Så här såg vi ut när vi gick till Diana :) Men Amanda bar sin väska själv för min väska bara
välte när vi la på den :P


Haha, alla som åkte förbi garvade åt oss :P














Söta :)













Läs, träffa Annie och sen gå till Diana :)
Publicerat den

Nu ska Jag lägga mig i soffan och läsa. Vet inte vadd det har flugit i mig men Jag läser typ hela tiden nu :P Sen vid två ska Jag träffa Annie vid ICA och då ska vi köpa lite godis till ikväll för det ska vara tjejkväll hemma hos Diana :) Det ska bli kul. Föra tjejkvällen i vet då kunde ju inte så många men ikväll blir vi sex stycken, nästan alla som vi brukar vara :) När Annie och Jag har handlat godis ska vi gå hem till mig och en hem till Annie och göra oss i ordning och sen ska vi gå till Diana :P Vi ska gå med en madrass kommer gå åt skogen, men men Annie kommer säkert garva ihjäl sig när vi ska gå det gör hon jämt när Jag gör nåt konstigt :P Schyst hon är :) Nä nu ska Jag läsa, ha det så gött :)


Lite snygg man är :P



12/8
Publicerat den

Nu har Jag läst typ 200 sidor sammanlagt tror Jag :P Ska snart åka till farmor och farfar har faktiskt saknat dom riktigt mycket :) När Jag kommer hem från dom tror Jag ska samla mig och gå ut och springa lite :P Har inte gjort det på jätte långe och det kan behövas nu när fotbollen har börjat igen :)






Några bilder som Mathilda tog när vi var och fiskade :)




Idag :)
Publicerat den

Har tittat på tv sen typ kvart över tio. Så Jag måste hitta på nåt nu tror Jag :) Typ gå ut eller nåt får se är lite seg idag men man blir ju inte piggare av att kolla tv så. Hoppas att Jag kan träffa farmor och farfar senare idag. Har inte träffat dom på tre veckor för dom har varit i Finland. Lite avundsjuk man är men kommer åka dit nästa sommar men kommer längta skaplig. Ne nu ska Jag kolla maten och sen ska Jag ta på mig lite kläder sitter fortfarande i pyjamasen :)






Match :)
Publicerat den

Nu ska vi snart åka iväg på match :) Första serie matchen för hösten. Vi ska spela mot Rynninge IK. Hoppas vi vinner :D Har bakat tre satser chokladbollar för mamma och pappa ska stå i kafeterian, dom är vita och blåa kul av :) För vårt lag är ju vita och blåa hahahaha smart pappa Jag har ve?? Det var han som kom på det :P




Bilderna blev inte så bra för chokladbollarna låg redan i lådan när Jag skulle ta kort :)



Från skog till storstad
Publicerat den

Haha, Jag, Annie, mamma, pappa och Mathilda åkte in till Örebro i morse :) Det var för att pappa skulle in till jobbet och då åkte vi in till stan :) Handlade inte så jätte mycket men blev en del :)













Hemma från fisket :)
Publicerat den

Nu har Jag duschat och fräscht till mig lite och ätit lite av den fisk vi fått :) Det var så här vi satte i fyra fiskespön men vi fick inge fisk så vi hade kottkrig haha, det var as roligt :P Men till slut tapade vi tålamodet så då började vi packa ihop och gissa...  Vi fick napp :) Och gissa vems spö det va... Jo det var MITT. Så Jag fick en fisk till slut :) Gustav trodde att den vägde 2,5 kilo. Har typ precis ätit den och den var god men den är godast när man steker den ute i skogen och morfar kryddar den :) Haha kanske inte så kul att veta allt Jag har skrivit men aa sla lägga upp lite bilder och det är lite roligare kanske.


















När man har det tråkigt och har en kamera så kan det bli så här :P HAHAHAHA




Vi gjorde pinnbröd. Gustav hade gjort degen igår så det var bara att grilla den :) Det
var jätte gott, med lite smör också :P


Min fisk :D Syns inte så jätte bra...


Så här såg den ut :D Super lyklig Jag är :D Den är faktiskt ganska stor :)



Fiske dag :)
Publicerat den

Nu sitter vi och äter frukost. Morfar kommer typ 8.15 och då ska vi sen iväg och fiska. Det blir typ Jag, Mathilda, Morfar, Gustav, Hanna, Lars och mormor. Så skriver sen när Jag har kommit hem hur många fiskar Jag har fått :P Or NOT :P




Nu lämnar Magda mig...
Publicerat den

Igår så kollade vi på THE OTHER WOMAN, den var bra mmen samtidigt lite förvirrande. Vi tog också en liten kvällspromenad, det var jätte skönt men lite läskigt att gå vid vattnet. Idag har vi kollat på den andra filmen GROWN UPS, den var rolig och lite knasig och pinsam. Vi har också tat kort idag så ni kommer få se några :) Snart ska Magda åka hem och då ska Jag göra mig i ordning och så för det är träning ikväll :)




Från spa stunden igår :)




Från promenaden igår kväll :)




Tema: ??




Tema: Fest








Nu är Magda här :)
Publicerat den

Jag gick och mötte Magda vid busstationen förut. Nu sitter vi i min källare och ska lägga ansiktsmask, hårinpackning och så ska vi måla naglarna :) Sen ska vi kolla på film och äta godis.




Heeej :)
Publicerat den

Magda kommer komma till mig runt fem ikväll :) Har inte träffat henne på hela sommmarlovet så det ska bli as kul att träffas :) Kommer skriva mer ikväll vad som händer och så :)




Haha, hittade några gammla bilder på Magda och Mig :P Dom är nog från föra året :P



...
Publicerat den

Mamma ville inte att Jag skulle lägga in bilder på Nordhult men Jag kan säga att det var jätte mysigt. Men én bild på mig när Jag åkte fyrhjuling kan Jag lägga upp :)


Haha, Jag gjorde en min under hjälmen men Jag kom på att den syns ju inte :P



Hej!
Publicerat den

Vi åkte iväg till mammas en kompis dom har köpt nåt sommar ställe mitt ute i ingenstans :P Men det var jätte mysigt och så. Bilder kommer sen efter maten, en sak till Jag körde fyrhjuling :) Bildbevis kommer senare.




Hemma! :)
Publicerat den

Nu har Jag kommit hem :) Vi har haft det jätte och men också jätte jobbigt ibland :P Vi har cyklat typ 4,5 mil allt som allt, vi har tränat typ 6 timma, badat och gått morgon promenader :) Det är kul med såna här läger men samtidigt så är det jobbigt men det vet man ju att det blir eftersom det är ett träningsläger :P Ja Jag vet inte vad Jag ska skriva mer. Men Jag har inte tat så mycket bilder som Jag trodde det skulle bli men men, det var ju ett trängsläger så man kan inte räkna med att det blir så mycket bilder. Jo, en sak till Amanda (Kvarnis) fyller idag så grattis till henne :)












Vi hade ankor på besök...


Och Annie försökte bli kompis med dom :P




Det fanns en jätte stor sten som vi simmade ut till, och massa stenar lite överallt det
var lite läskigt att hoppa från bryggan för man visste inte vart det fanns stenar.







Grattis :)
Publicerat den

Idag fyller Ebba, Grattis :) Ska börja packa lite nu för Jag ska på läger ikväll :) Det är ett fotbollsläger i Närkersberg. Haha längt bort Jag vet :P Vi ska cykla från Skyllbergsvallen till Närkesberg snacka om jobbitgt :P Ne får se om Jag skriver mer senare tror det :) Annars får ni ha det så bra kommer ha med mig kameran så det kommer komma upp en hel del bilder när vi kommer hem på sönda :)



Haha en bild från igår :P




Grattis :)
Publicerat den

Idag fyller Ellinor, Mimmi och Caroline :) Det är i alla fall dom som Jag vet fyller :) Så GRATTIS till er.




NEEEEJ!
Publicerat den

Nu är Paradise Hotel slut :( Men men ska kolla på Paradise Hotel Danmark nu. Nörd Jag är :P Ska gå ner och popa en popcorn påse till och kolla på några avsnitt :)




Modeller :P
Publicerat den

Mathilda och Jag har tat lite kort så tänkte att ni kunde få se några :) Skriver vilket tema det är under bilderna :) Och gissa vad Jag ska göra nu...
Kolla på Paradise Hotel :P Konstigt va??








Tema: Rock










Tema: Fest




Harge :)
Publicerat den

Har varit i Harge i poolen några timmar nu :) Det var typ 26 grader varmt helt otroligt :) Var där med Mathilda och pappa. Ja nu har Jag inge mer att säga ha det göt ;)






Ikväll
Publicerat den

Nu har Jag fixar godis och dricka så så mycket bättre kan det inte bli än att sätta igång Paradise Hotel :)






3/8
Publicerat den

Hej! Jag orkade verkligen inte blogga när Jag kom hem från Vretstorp. Så Jag la mig framför tvn och datorn :) Sen åkte Jag iväg på träning och har nys duschat nu :) Väntar på att  mamma och Mathilda ska komma hem så vi kan äta :) Tänkte lägga in lite bilder från hegen så hät kommer det nårgra :)












Haha, vi hade jätte kul :P Man såg faktiskt jätte rolig ut i en sked :P














Stina gjorde en smile av ett löv :)






Fick prova Dianas Onepices, den var hur mysig som helst :)




Vi kolla på nån skräk film i 3D :)


Det blev typ 19 bilder :P Haha aa har typ 100 bilder till men vissa vill ni inte se :P Lovar :)




Hej hej :)
Publicerat den

Sitter hos Manda vid nåns dator :) Tänkte bara blogga lite snabbt hinner inte gör det mer idag. Men ska springa ut till köket och hjälpa Manda och Stina med maten :) Har ingen bild eftersom det inte är min dator :) Ha de så bra alla underbara läsare :)



Snart åker Jag till tjejerna i Vretstorp :)
Publicerat den

Ska snart åka till Vretstorp :) Ska träffa Amanda och Stina där och lite senare kommer Diana :) Hon kommer lite senare för hon fyller idag :) GRATTIS DIANA! Hoppas du har haft en bra dag och kommer få en bra kväll :) Har tänkt att börja skriva på min blogg alla som fyller :) Iallafall dom som Jag vet fyller :P Hoppas alla kommer ha en mysig, rolig och helt crazy kväll, det kommer iallafall vi ha :)



 



Sola, städa och äta glass :)
Publicerat den

Förut tänkta Jag lägga mig ute i solen men Jag fick panik så Jag gick in och städade mitt rum istället och det vart inte direkt svalare så Jag ska gå ner och äta glass nu :) Hoppas att det svalkar lite :) Har ingen bild så får bli ett inlägg ute bild :P



God morron :)
Publicerat den

Jag vaknade för en stund sen :) Men Nathalie ligger fortfarande och sover och snarkar, haha ska ta och väcka henne nu tror inte hon kommer bli så gla det brukar hon inte bli :P Skriver senare vad som ska hända och händer under dagen. 


HAd eingen bra bild på datorn så tog en från google :)  



Hej :D
Publicerat den

Sen Jag blogga sost så har Nathalie kommit vi var till Ica maxi och STOR handlade och nu ska Nathalie och Jag snart sova :D Iallafall Nathalie Jag kommer säkert läsa ett tag.


Det var Nathalie som valde den här bilden :)



1/8
Publicerat den

Jag har målat massa sen typ 12 så är ganska trött i armen nu :P Så Jag ska sätta mig ute och läsa en bok :D Jag håller på och läser "Mitt skitliv". Senare sen ska Jag och mamma hämta Nathalie och så kanske vi ska åka till ica maxi kumla. Men hör väll av mig :D