Beck
Publicerat den

Sitter nu i tvrummet och kollar på Beck med mamma och pappa. Men det är ju reklam hela jävla tiden så man blir ju skapligt sur, men men. Kommer kanske inte hinna blogga nåt i morron för på morronen ska Jag till tandläkaren direkt efter det ska Jag till Marieberg och sen till kolckarbacken för övernattning men hörs när vi hörs :D Haha lovet börjar ju bra, en hel full bokad dag haha Jag lyckas aldrig ha ett lugnt lov det är alltid fullt upp hela tiden :P



Nu kommer alla bilder :)
Publicerat den

Hon som sjöng i dag på "rockgudstjänsten" var jätte duktig :) Men nu kommer alla bilder :)


Moa och Mickan


Minda



Jag, Minda, Mickan, Sigrid och några fler.

Samma här :P





Jessica, Jessica, Matilda, Mickan och några fler.


Berna, fotografen på dom flesta korten :)


Våran lilla maskot Göran salto eller vad han nu hette :P Och lilla Minda :)


Alla i laget Ida, Mickan, Emma, Sigrid, Alice, Vera, Amanda och Matilda.


Alla i laget när dom precis hade fått medaljerna :)


Och sen alla ledare också :) Alla var verkligen jätte duktiga och Jag hoppas att det 
kommer gå lika bra för det lilla laget när dom ska tävla :) 



Då var den här dagen också avklarad :)
Publicerat den

Idag började Jag med att städa mitt rum inte direkt så kul men det måste ju göras nån gång :P Sen så har Jag hjälpt pappa med huset och så har Jag duschat och gjort nästan klart g kreterierna för son ska göra klart den sen. Men nu ska Jag gå iväg och möta Jessica för att sen gå till Magdalena kyrkan och kolla på rockgudstjänsten. Bloggar mer när Jag kommer hem och då kommer det också bilder :D




Skapligt stolt man är :D
Publicerat den

Dom fick SILVER i hopp :D Dom var jätte duktiga, det var 14 lag som dom tävlade emot och konkurrensen var väldigt hård. Så snacka om att man blev stolt när dom kom på delad andra plats :D Ne nu ska Jag äta klart frukosten sen ska Jag städa mitt rum. Bilder kommer senare när dom har kommit in i datorn :)




Snart tävling :D
Publicerat den

Om en stund kommer Jag att få skjus av pappa ner till tullplanen för att träffa alla gymnaster där, för att sen åka till Katrineholm :) Önska oss lycka till :) Hahah ne då, men Jag hoppas verkligen att vi vinner och Jag tror att vi har chans till det också :) Sen när tävlingen är slut så kommer Jag få skjus direkt till Hallsberg för vi ska fira Halloween där :) Men kameran är med och det kommer bilder i morron :) Ha det så bra det kommer vi att ha :)



Ljus!
Publicerat den

När pappa var i London så köpte han stearin pärlor eller vad man ska säga att det heter. Man gör ljus av det, man häller det i ett glas med en veke i och det blir jätte snyggt när man tänder det. Och Jag tycker det är lite fränt att man kan göra så och det blir ju jätte snyggt :)




Nu sitter vi alla i familjen och kollar på Idol. Det är typ hundra år sen vi alla satt och
hade en mysig fredags kväll tillsammans.



London :)
Publicerat den

Pappa och Jag kollade precis på några resor till London. Båda vill dit och främst kolla på fotboll :) Men nu saknas bara tid och pengar. För just nu lägger pappa alla pengar på huset men Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg nån gång nu i vår :)






Nu är Jag hemma :)
Publicerat den

Lagom när Jag kom hem så åkte mamma, Jag & Mathilda till stockshammar, kalles trädgård, till nåt ställe där dom säljer ägg, letex och sen ica. Men nu är Jag hemma och i kväll blir det bara att ha en hemma kväll för alla och mysa och så klart kolla på Idol :)










Titta vad vi fick innan vi gick hem idag från netto :D



Sista dagen :(
Publicerat den

Nu ska Jag snart åka iväg på sista prao dagen på netto :( Det har varit jätte kul och alla har varit jätte trevliga men det har också varit väldigt jobbigt eftersom man har lyft så mycket hela tiden. Men Annie och Jag ska bjuda dom på äpplepaj nu till frukost :) Men ha det gött :)



Fy faaaaan vad skönt det är!
Publicerat den

Har varit på body compat och fy faaaan vad skönt det är efteråt men det är jätte jobbigt också :P Och nu sitter Jag och äter lite och kollar på tv :)







Klock ren haha :P
Publicerat den

Jag kolla facebook och då såg Jag att Maria en som Jag känner från Finlad hade gort ett inlägg:

Maria: Tycker det känns som om något saknas när både dramadrottningen och proppkungen sover.

Pia: Sluta fundera och lägg dig i soffan och njut.

Jessica: Njut då du kan.

Och då kommenterade Maria: Njuter nog fullt ut när det e lungt i huset men är ändå underlig då det annars är Grundström Spräng och Förstör Ab som är igång.

Asså Jag tycker Marias kommentar är helt klock ren haha skratta assss mycket åt den :P



Det var ju hur kul som helst :)
Publicerat den

Idag fick Annie och Jag sitta i kassan och det var ju hur kul som helst :) Men det var lite läskigt i början men sen tycker Jag att Jag var jätte duktig :) Haha ne men sen Jag har kommit hem har Jag ätit lite och sen så skulle Jag ringa runt lite och det börjar med att Jag får sitta i telefon kö i tio min, sen skulle Jag ringa till ett annat ställe och då stänge dom halv fem och gissa vad klockan va när Jag ringde jo TVÅ MIN ÖVER HALV FEM snacka om att Jag blev sur men men. Ska sitta och jobba lite på so:n nu :)





...
Publicerat den

Idag innan lunch fick Annie och Jag plocka upp massa skyl varor och snacka om att det blev kallt. Sen har vi fått sänkt massa varor hahha det var lite kul :) Men nu ska Jag plugga lite på so grejen och sen blir det ingdomsgruppen :) Happy face asså :P


Saknar Turkiet så SJUKT mycket asså vi hade det verkligen hur skönt som helst :D




God morron, god kväll :)
Publicerat den

Förlåt för dåligt bloggande men det så mycket hela tiden men Jag lovar att Jag ska bli bättre eller Jag hoppas i alla fall det :) Men idag var det i alla fall gympa och det gick jätte bra, man blir ju så sugen på att börja igen. Men i slutet av truppens träning så städa Jag och Berna förrådet och gud vad mycket skräp. Men nu har Jag och Veronica fixat så vi ska beställa träningsoveraller nu i höst och väska i vår :) Ne nu ska Jag kollla på tv och ta det lite lungt :)




Snart sova tror ja :)
Publicerat den

Hade tänkt att skicka efter bilder men då ville inte pappa hjälpa mig så Jag får la vänta men Jag ska tjata det lovar Jag :) Ja, ne nu ska Jag göra mig i ordning för att sen lägga mig i sängen och kolla på Paradise hotel :)



Nu är det bara fyra dagar kvar!
Publicerat den

Nu är det bara fyra dagar kvar på netto :) Och nu har Carro som är typ "chef" där bestämt att Annie och Jag ska byta alla lappar som sitter på kanten av alla varor, och det gör vi bara för att "det ska bli lättare för oss att beställa varor"  Fattar inte riktigt det där men det är bara att se gla ut och göra det. När Jag kom hem så gick mamma och Jag en lite promenad och nu har Jag precis duschat :) Snart blir det mat och sen tvn :) Hej då alla glada :)




Bilder :)
Publicerat den

Nu kommer det MASSA bilder!

Från i lördas.



Innan vi åkte till marieberg.


Örhängen från H&M 49kr


Puder från H&M 49kr
Puderborste från H&M 39kr
Sminkborste från H&M 29kr


Spray mot fett hår fårn kicks 49kr




Jeans från H&M 199kr
Det var allt Jag köpte igår :)


Och igår så hade vi ansiktsmask och dipp :)








Nu är det ansiktsmask med Annie :)
Publicerat den

Nu sitter Annie och Jag framför tvn med varsin ansiktsmask i facet och dippar lite morötter och chips :) Bilder kommer i morron eller senare i kväll :) Ha det så gött :D



God morron alla glada :)
Publicerat den

Blogga aldrig i går för lagom när Jag kom hem till Annie så gick vi till ungdomsgården och var där till halv tolv :) Sen fick vi skjus hem av David hahaha :P Och idag ska vi åka till marieberg :D Bloggar mer när Jag kommer hem :)




Heeeeeeej :)
Publicerat den

Nu sitter Jag framför tvn och äter lite. Gympan gick bra det var ju bara en och halv timme och min huvudverk slutade så det var skönt :) Tänkte också säga att i morron när vi har slutat ska Jag och Moa till Laxå och gå på sista teorin inför mope kortet. Och sen ska Jag hem till Annie men Jag bloggar så fort Jag kan hemma hos Annie :)



Sorry!
Publicerat den

Sorrrrry för JÄTTE dåligt bloggande men det haar carit väldigt mycket den här veckan. Men im en halv timme ska Jag vara i sjöängshallen för det är träning för truppen idag och Jag har verkligen ingen lust för Jag har jätte ont i huvudet men måste gå. Men när Jag kommer hem ska Jag bara ta det lungt :) Men Jag hör av kig när Jag kommer hem igen :) Har inga bilder men ska ta några med Annie i helg så då kommer det bilder :)




Rubrik saknas!
Publicerat den

Ja, Jag vet inte riktigt vad Jag ska skriva men dagen på netto har varit jobbig som alla andra men men. När vi slutade åkte jga hem och då skrev Jag väldigt mycket på sjöundersökningen så den är nästan klar nu happy girl asså :P Ne men har varit på ungdomsgruppen också och det var bordshockey tunering och det var inte så kul för Jag vann inte :( Men nu ska Jag bara ta det lungt en stund sen ska Jag sova. Och det funkade ju med tidsinställda blogginlägg så det kommer säkert komma nägra sånna fram över :)



Heregud,Jobb, jobb och jobb!
Publicerat den

Asså, det har varit jätte mycket på netto idag. Dom håller på och gör om och Annie och Jag har fått hållt på med massa upplockning oich så. Så nu är fingrarna helt förstörda. Men men det kommer bli bra så man får la lida lite. Har varit på gympa och så så har precis duschat och nu ska Jag bara ta det lungt en stund :)




Hehe, ska bara se :)
Publicerat den

Deta är en tidsinsällt blogginlägg haha. Ville bara se om det funkar eller inte men om det funkar så vill Jag bara säga, ha en jätte bra dag :)


Haha, en jätte snygg bild på Mathilda och Mig igår hahahha :P




Förlåt!
Publicerat den

Förlåt för att min blogg ser ut som den gör viste inte ens själv att Jag hade den där bakgrunden det var bara nån som Jag provade herom dagen, men i alla fall ska fixa bloggen i helgen så ni får hålla ut :) Sov så gott :)



Första dagen avklarad :)
Publicerat den

Första dagen på netto avklarad :) Det har varit jätte kul. Och Annie och Jag har lärt oss nånting, att vara försiktig när man river kartonger, hahah :P Jag skar mig inte så många gånger men Annie skar sig ganska så mycket. Men men det är så det är och många säger att dom som jobbar där inte är så snälla, men Jag tycker dom är trevliga och så :) Ne nu ska Jag fortsätta och plugga :)




Asså det hade kunnat gått hur som helst!
Publicerat den

Idag framåt eftermiddan åkte Jag, Mathilda och Minna iväg till Minnas häst. När vi hade gjort i ordning Gullan så gick vi iväg för att ta en ridtur :) Men när vi kom fram till en bäck så tvärvägrade Gullan att gå över men till slut fick vi över henne och hon börjar skena med Mathilda på och Minna börjar ropa och Mathilda trillar av och Gullan springer iväg. Och då börjar vi springa tillbaka och ropar på henne och när vi kommer till staketet så har översta tråden följt med Gullan och när vi kommer till stallet så ser Minna Gullan och ropar på henne och slänger iväg hjälmen och bara springer och kramar om henne. Men det hade gått bra med Gullan sadeln var på magen och hon hade ett litet skrap sår på benet som blöde lite men annars hade det gått bra och det var skönt.




Det var här hon först vägrade att hoppa över, och sen när hon hoppa över höll Jag på
att bli överkörd.








Asssss trööttt...
Publicerat den

Har kollat på ett avsnitt av Paradise hotell. Tänkte ta och sova nu fär Jag är verkligen jätte trött. Men vi hörs i morron :)




Inga bilder :(
Publicerat den

Det blev inga bilder och det beror på att Jag glömde delvis bort och sen av andra anledningar. Och kalaset hade kunnat varit roligare men men...



Tjo tjo
Publicerat den

Har inte hunnit bloggat idag. Vakna typ halv åtta och vi tio över åkte vi och hämtade Moa för att sen åka till Laxå och ha fyra 1/2 timmas teori. Gick faktiskt mycket bättre än vad Jag trodde. Nu har Jag precis gjort mig klar kan man väl säga. Ivkäll ska vi fira Mathilda eftersom hon fyllde i veckan så några från släkten kommer idag :) Ja nu har Jag inte så mycket mer att säga men Jag får se om Jag bloggar nåt mer idag annars bloggar Jag i morron och då kommer det massa bilder från ikväll, Jag lovar att kameran kommer vara helt slut efter ikväll :P

Me tonight










I wish...
Publicerat den

I wish I could go straight ahead and say all I want to say but I dare not take all the consequences.

 



Städat klart :)
Publicerat den

Nu har Jag städat klart, och nu ska Jag gå ut och hjälpa pappa och greja lite :)



Sista skoldagen avklarad :)
Publicerat den

Sista skoldagen på tre veckor så himmla gött :) Två veckor prao och en vecka lova, Annie och Jag ska praoa på netto hahah :P Ja dagen har varit typ densamma bara att Elli och Jag har kört en hel den biljard haha :) I morron är det kalas för Mathilda så Jag ska städa mitt rum och så nu men vi hörs senare :)




Fick en pippi tröja igår. Mamma hade fått den av någon jobbkamrat så då fick Jag den :)



Nu har Jag fått in alla bilder i datorn :)
Publicerat den

Nu kommer bilderna från i går och på mig idag :)























Me today











Hemma :)
Publicerat den

Så nu är Jag hemma och Annie är med mig. Vi ska vid halv fem gå och ta hål i örona. Nu ska vi äta lite och plugga :) Bilder´na kommer ikväll. 




God morron :)
Publicerat den

Tänkte blogga nu innan skolan eftersom vi har sovmorron :) I går så var det ju ungdomsgruppen och Jag hade meed mig kameran så bilder från den kommer sen efter skolan. Efter skolan ska Jag också gå till carinas eller nåt sånt heter den. Det är en hårsalång och den ligger bakom lekia haha kanske inte så lätt för er att veta men ändå :P För Elli, Carro, Jag och Annie tänkte ta hål i örona :) Jag hade också tänkt lägga in bilder på hur Jag ser ut idag men då ska ju självklart cp datorn dampaaaa!!! Så det får bli efter skolan det med :)
Ha en bra dag :)



Aha aha aha yehaaaaaaaaaaaa!!
Publicerat den

Asså Jag är JÄTTE glad :D Asså Jag klarade uppkörningen, lite stolt man är över sig själv :) Det var ju inte alls så svårt som Jag trodde det var ju jätte lät :D Glad tjej asså :) Tänkte bara säga så ni vet det :)


Bild på Magda och mig sen i sommras :P



Kolla det sista på fotbollen nu :)
Publicerat den

Har suttit och kollat på fotboll samtidigt som Jag har gjort klart min redovisning. Hoppas i alla fall att den är klar :) Men sak kolla de sista 40 min på matchen mellan Sverige och Holland. Det är 3-2 till Sverige så vi får hoppas att dom vinner :)


Saknar Turkiet så himmla mycket. Och Ebba i vår kalass är påväg dit nu. Snacka om att
Jag är avundsjuk...



Mathilda 13 år :D
Publicerat den

Ska bara säga först att min syster fyller idag. Stora tjejen hahah :P Ne men Jag fyller ju snart också så hahah :P Ja ni Jag har inte bloggat nåt förnst nu för Jag gick iväg till gympan nästan direkt när Jag kom hem sen så duschade Jag på 5 min. Känner mig jätte duktig :P Sen har vi firat Mathilda. Aa har inte så mycket mer att säga än att Jag ska köra upp i morron och Jag är SÅ taggad men det pirrar lite i magen och så är Jag lite nervös, men det kommer gå bra :D Längtar så tills Jag får mitt moppe kort :)

Me today :)




Födelsedagsbarnet :)




Sitter och äter...
Publicerat den

Sitter och äter och har precis duschat. Idag efter skolan så satt Jag och pluggade till typ halv sju sen följde Jag med Jessica ut på en lite promenad :) Jag hade på mig min one pice och Jag tror att många tyckte Jag spg jätte rolig ut, hahaha :P Nu ska Jag i alla fall sitta vid datorn och samtidigt kolla på ensam mamma söker och sen svenska Hollywoodfruar hahah tycker det programet är bra :P
Har tyvärr inte några bilder som Jag kan lägga upp :P




Datasalen :)
Publicerat den

Nu sitter Magda, Manda, Elli, Diana och Jag i datasalen. Vi har lunchrast så en lärare var snäll och släppte in oss :) Haha vi lyssnar på musik och det gött :) Bloggar mer när Jag kommer hem :)




Trött? Aaaaa....
Publicerat den

Nu har pappa kommit hem och Jag ska ta och stänga ner datorn. Den har vart igång exakt hela dagen och Jag märker att den är trött för den är jätte seg :P God natt och sov gott :)






Så fucking skönt :)
Publicerat den

Är klar med son. Så himmla skönt asså trodde aldrig att Jag skulle bli klar men nu är Jag det och Jag ska bara sitta och tat lungt framför tvn :)






Snart pluggat klart...
Publicerat den

Nu har farmor och farfar kommit och vi har fikat nu. Plugga från typ halv elva till två och blev typ klar men ska snart plugga det sista och hoppas att Jag blir klar. Och ikväll kommer pappa hem :) Han har varit i London från sen i torsdas. Så det ska bli skönt att pappa kommer hem :D




Kan inte sova :(
Publicerat den

Har varit JÄTTE trött hela veckan. Och när man får sova hur länge man vill då vaknar man ju gitevis halv nio :P Hahah men men, får väl sova midda eller nåt om Jag blir trött. Men nu ska Jag sitta framför datorn och tvn en stund innan Jag måste plugga, jätte kul.... or NOT hahah :P








Saknar Turkiet JÄTTE mycket skulle kunna åka dit nu på en gång :)



Suttit och kollat på lite gamla bilder...
Publicerat den

Har kollat på lite gamla bilder. Asså när man kollar på dom känner man verkligen att tiden går så himmla fort och man önskar att den tiden som var hade kunnat fortsatt en stund till... Men men... Tänkte vissa några bilder Jag har redigerat :)






Tänkte ha den här som header men Jag ska försöka göra nån mer höst/vinter bild :)




Tjo tjo :)
Publicerat den

Har inte kunnat blogga förnst nu. Men min dag har varit bra men jätte kal hahah :P Ne men Annie och Jag tog ju bussen som gick halv nio och så fick vi sitta i Hallsberg och frysa i typ en timma innan Elli och Carro kom och då gick vi runt och kollade på massa olika inriktningar och så. Men det var lite intresant men Jag trodde det skulle vara bättre :) Lagom när Jag kom hem ställde Jag mig och bakat äpplepajer. Men nu ska Jag sitta lite vid datorn sen ska Jag och mamma ha en myssig kväll :)








Snart sova :)
Publicerat den

Nu kollar Annie på modern family och Jag typ kollar runt på internet :) Men snart ska vi sova för vi ska upp JÄTTE tidigt i morron eftersom vi ska med bussen som går runt halv nio till Hallsberg :) Men vi höres i morron :)



Snart sova :)
Publicerat den

Nu kollar Annie på modern family och Jag typ kollar runt på internet :) Men snart ska vi sova för vi ska upp JÄTTE tidigt i morron eftersom vi ska med bussen som går runt halv nio till Hallsberg :) Men vi höres i morron :)



Hos Annie :)
Publicerat den

Nu sitter Jag hos Annie vid hennes nya dator. Vi var ute och tog lite kort förut som Jag tänkte ni kan få se :) Sen ska vi kolla på IDOL :) Så ha en bra kväll och glöm inte att kolla på Idol :)




Det blir inga fler bilder för Annie vill inte dela med sig av sina bilder...



Snart till Annie :)
Publicerat den

Idag i skolan hade Jonna sitt föredrag och hon pratade om hästar... Så hon vissade några filmer hon hade gjort och dom var jätte bra :) Sen gick vi upp till ridhuset i Askersundsbyn. Ganska jobbigt men men. När vi kom fram var det några som red det var lite roligt :P Sen när vi hade slutat gick Jessica och Jag hem till henne och sen cyklade vi till data stefan eller vad han heter. Hahah det var lite kul för han kom lagom som vi och då fick Jag bära upp hans mat medans han bar på sin hund :P hahah det var lite kul. Men i alla fall nu ska Jag snart träffa Annie. Men hör la av mig senare :)








Hemma :)
Publicerat den

Körde ju idag :) Gick jätte bra och det var jätte kul men det var lite läskigt att skjusa nån samtidigt som man ska köra mellan koner :P Det var Jag och två killar som Jag inte kände så det var inte lika kul :P Men på onsda ska Jag köra upp :) Men i alla fall när Jag kom hem så böt Jag om och sen cykla Jag till gympan och var där till åtta och sen hem, duscha och nu sitta vid datorn en stund :)





Sovmorron i morron :)
Publicerat den

Yeh, sovmorron :D Haha ne men det är skönt att ha sovmorron även om det bara är en timma :P Men i alla fall på ungdomsgruppen körde vi smart as  eller nåt sånt heter det tror Jag :P Jag, Jessica och Amanda var i samma lag och vi kom tredje sist om ni fattar :P Men Jag tycker att det är jätte skönt att  gå dit man kan liksom tänka och bara ta det lugnt och det känner Jag att Jag behöver ibland :) Men till nåt helt annat i morron ska Jag till Laxå och köra mellan koner :) Det ska bli jätte kul men Jag är lite nervig hahah ne men det kommer gå bra :P Jag ska ta moppe kort hahah Jag ska ta moppe kort :D Hahah...




Tjo tjo!
Publicerat den

Sitter och pluggar nu jätte kul... eller INTE :P HAhah ne men Jag måste verkligen det. Vi har sjöundersökningen som ska vara inne om nån vecka och ett jätte stort so arbete. Men Jag jobbar på. Vi kvart över sex ska Jag möta Jessica vid skolan så ska vi gå till ungdomsgruppen :) Var ju inte där föra gången och tänkte inte gå idag heller för könner mig inte så bra men Jag knallar iväg sen :) Men hörs senare :)


En bild på min älsklings kusin och den enda :P Och så Jag :)



Snart gympa :)
Publicerat den

N sitter Moa och Jag framför tvn. Vi ska snart gå iväg till gymnastiken och gympa lite och öva infär kommande tävlingar :) Skriver mer ikväll.




Fy faaan!!
Publicerat den

Nu har jag suttit och pluggat sen Jag kom hem från skolan. Snacka om att Jag är seg i huvudet nu. Men Annie kommer om en stund och då ska vi kanske boka biljetter till nån bio på typ freda :) Har inte varit på bio på jätte länge så det ska bli kul. Och vid åtta är det gympa det är skönt att träna lite nu när man är helt körd i hela huvudet :P Hahaha ne men ska plocka ihop alla läxor och göra något roligt :)

Me today







Hehe :P
Publicerat den

Glömde ju lägga in bilder på vad JAg hade köpt så dom kommer nu :)


Taights


Tyckte det var en frän färg så Jag köpten den och den kostade bara 10kr så det var ju
inte dyrt :)



Hemma :)
Publicerat den

Lagom när mamma och Jag kom hem från att vi hämtat vatten så åkte vi till Örebro. Vi åkte först till axfood och köpte massa godis och så, sen åkte vi och åt lite sen släppte vi av pappa vid hans jobb sen åkte vi till marieberg. Jag handlade bara tights och ett nagellack. Sen skulle Jag spela match och vi kom tjugo min innan matchen började... Och det var Jag som kollade helt fel på laget.se. Men men Jag han i alla fall. Vi spelade mot Sturehov och det gick inge bra vi förlorade med typ 5-0 eller nåt. Jag tappade räkningen :P Men nu har Nathalie precis åkt hem och Jag ska bara chilla lite framför tvn :)


Bild sen mamma och Jag var ute och hämtade vattenprover :)


Haha Mathilda, Jag och Nathalie tog massa roliga bilder i bilen :P




Aa tänkte lägga upp några fler men det var Nathalie som tog bilderna och det vart ganska
många suddiga :P



Snart ner till sjön.
Publicerat den

Har precis ätit frukost och ska snart göra mig i ordning för att gå ner till sjön och ta vatten prover till sjöundersökningen. Har inte gjort det än och ligger ganska mycket efter men det blir bara vatten proverna idag. Och i morron ska Jag kolla allt andra vid sjön :)




Heeej :)
Publicerat den

Har inte haft lust att blogga och inte hunnit. Men i alla fall igår så hade vi det jätte roligt. Vi körde massa lekar och man garvade nästan ihjäl sig ibland :P Jag somnade typ halv fem i morrse och då hade redan Annie och Stina somnat Amanda, Diana och Jonna somnade lite senare hahaha man ganska tidigt :P Hahaha om nu fattar :P Idag så när alla hade åkte hem så städa Amanda och Jag hela huset hahah inte direkt lika kul men det måste göras. När vi sen satt och åt så kollade vi på Idol och ass garvade åt ingenting :P Snacka om att vi var trötta. När jag kom hem så hade Nathalie kommit. Och vi har typ varit ute cyklat , handlat, och haft det gött :) Men nu är Jag jätte trött och kommer säkert sova ganska länge :P Nu kommer det lite bilder från igår och kanske från idag :)


Vi hade tema rock :P


Så himmla gooo efterrätt :) Den heter potatiskaka men den har ingenting med potatis
att göra :P




















Så det vae i alla fall någta bilder :)