Ny blogg!
Publicerat den

Ni kan fortsätta följa mig HÄR



Blogg tips!
Publicerat den

Godmorgon på er :)
Som ni märker så kommer det inte upp så många inlägg och de beror på att min blogg inspiration är på botten. Så kommentera gärna detta inlägg med vad ni vi läsa så ska jag göra mitt bästa för att fixa de :)




Tänker aldrig mera åka tåg på kvällen..
Publicerat den

Igår efter skolan så åkte jag och Diana in till Örebro för att bara gå runt och kolla lite inne i stan och så. Så när vi sen satt på tåget påväg hem så kommer det fram några speciella konduktörer och kollar på våra biljetter och då säger dom att dom här biljetterna är inte gilltiga. Och vi bara nehe varför?? Då sa dom att tåget går en min över sju och då är inte den gilltigt, fast vi hade tagit ut biljetten tio i sju. Det står ju att biljetten gäller i en halv timma så vi fatta ingeting. Eftersom biljetten tydligen inte var gilltig så fick vi böter på 545kr. Asså jag fattar inte hur dom tänker vi förklarade att vi trodde att biljetten gällde eftersom att vi tog ut den innan sju och att vi precis har börjat gymnasiet och börjat åka buss till skolan vilket vi aldrig har gjort förut osv men dom försökte inte ens förstå oss! Det handlade om 1 min! 
Dom säger ju att man ska börja åka mera tåg och buss för att vi ska vara mera miljövänliga osv men vem vill åka tåg om man åker på böter för minsta lilla fel? Jag tycker dom borde vara glada över att vi åker tåg i stället för att ta moppen som är HUR omiljövänlig som helst.. 
Blir så trött på sånt här! 
Jag tänker aldrig mera åka tåg på kvällar! Ni på SJ vi kommer inte betala nånting till er bara så ni vet! 



Bloggrape
Publicerat den

Älskar dig Madde :*




Godnatt :)
Publicerat den

Efter en super mysig kväll med grillning, härliga människor och massa prat så ska jag nu försöka somna. I morron börjar en ny vecka med tidiga morgnar, läxor och massa träning :) Vi hörs i morron :)
Natti natti, ni får sova så gott!




Rally :)
Publicerat den

Sitter just nu ute i skogen och kollar på rally med Stina :)
Vi har laddat upp med massa godis så vi kommer klara oss hela kvällen ;)
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare :)




...
Publicerat den



 
 
 



Promenad :)
Publicerat den

Har varit ute på en kvällspromenad med Stina nu ikväll. Riktigt skönt vare! Det var jätte länge sen jag träffade den tjejen så det var jätte skönt att bara gå runt och prata om allt mellan himmel och jord.
Nu blire glass och svenska Hollywood fruar :)




Shopping, lappar och färgning :)
Publicerat den

Fick med mig en regnjacka, kofta och lite små saker hem från marieberg idag :)
När jag kom hem så cyklade Diana och jag runt och lämnade ut lite lappar i folks brevlådor, snart är det dags på tisdag börjar gympan igen. Det ska bli jätte kul!
Jag har också hunnit färgat Jessica hår :) Det blev riktigt bra!
Men nu ska jag sova, i morgon börjar allvaret igen..
Puss och godnatt :)




Marieberg :)
Publicerat den

Sitter just nu i bilen med mamma påväg till marieberg :)
Igår åkte vi in till Robban, Ida och Ebba och åt lite och hade det mysigt :)
Ni får ha en bra dag :) Puss