Frukost
Publicerat den

Hade tänkte att äta världens godaste frukost och då har mamma självklart fryst ner det bröd Jag vill ha :( men men efter skolan idag så följer Jag med Amanda hem och då ska vi fixa lite saker och sen åker vi till Forsa och sen runt sex kommer det några tjejor och vi kommer ha en lite tjejfest :D Det blev inte så många som Amanda och Jag hade tänkte oss men då får vi ha en till :) Men tänkte bara säga att Jag kommer inte blogga nåt förens i morron eftermidda och då kommer det också massa bilder :)


Ser tyo ut så här, fast med ett annat linne :)



Heeeeeej :)
Publicerat den

Idag hade vi sov morron till tjugo över nio och vi slutade typ halv tolv, gött asså :) Då åt Manda, Diana och Jag i skolan sen cykla vi hem till mig. Och Diana åkte typ hem på en gång och då handlade Manda och Jag mat och vi  planerade lekar. Och typ nyss följde Jag henne hem med alla saker hem till henne och vi såg säkert jätte roliga ut hahahah. Och nu ska Jag städa på mitt rum och äta lite och sen ikväll är det avslutning på träningen :) Så shao shao :P


Bild från Turkiet :) Om ni inte ser vad Jag håller i så är det en lite sköldpadda som dom
hade på hotellet.



Nattorientering med Moa och Jonna :)
Publicerat den

Har inte orkat bloggat nåt och så har Jag inte hunnit... Nu ikväll eller typ kl. 8 var det nattorientering. Jag sprang med Jonna och Moa :) Vi var verkligen jätte duktiga Jag tror vi har ganska stor chans att komma etta eller tvåa :P Men nu ska Amanda och Jag snart sova men Jag tror vi kommer prata ganska så länge :P Om ni inte fattar så ska Amnada sova kvar hos mig :P Men sov gött dröm sött och vakna törtt :)

 



Biblan med Annie :)
Publicerat den

Sitter nu på biblasn med Annie :) Vi ska typ plugga och så. Men får se hur det kommer gå. Bloggar mer sen :)


Bild från flyget ner till Turkiet :)



Snart sova :)
Publicerat den

Är jätte trött men ska sitta vid datorn en stund och kolla lite bloggar. Men nu är i alla fall lagena anmälda så det blir tävling den 29 okt och den 26 nov :) Ska bli jätte kul. Har inge mer att säga nu tror Jag men Jag skriver lite i morron också. Har ju studiedag och Jag ska sitta och plugga :) Jippi jätte kul or NOT :P


Dom blommor vi har i fönstret här i Sverige har dom i Turkiet som buskar eller trän :P



Igår, idag och ikväll :)
Publicerat den

Matchen igår gick bra vi vann med 2-1 så det är jätte bra :) Sen fick Jag skynda mig och duscha och sen åkte Jag, pappa och Mathilda till Robban, Ida och Ebba. Bilder finns nedanför :) Idag var vi in i stan en sväng och då köpte Jag mig ett par svarta jean.s Hade ju inga så nu är Jag glad för det :) Sen har vi inte gjort så mycket. Mer om typ en timma kommer Minda, Moa och Berna så ska vi gå till Jessica på ett "möte". Vi ska anmäla två grupper på truppen till två tävlingar. Ska bli kul att vara ledare på en tävling men kommer vara JÄTTE nervös :P Ner nu ska Jag gå ner och äta :)










Match sen Örebro :)
Publicerat den

Ska åka på match om typ 10 min :) Tycker det är lite kul att dom frågar om Jag vill vara med på matchen fast Jag inte har tränat på två veckor :) Vi ska spela mot Kumla och Jag hoppas vi vinner :) Efter matchen kommer pappa och Mathilda och hämtar mig för då ska vi åka till Örebro så ska Jag och Mathilda sova hos Robban, Ida och Ebba. Ska bli kul att träffa Ebba har ju inte träffat henne på typ 5 veckor :) Men nu måste Jag gå så hej då vi ses och hörs i morron :)


Så här såg Jag ut en kväll i Turkiet :)




Bilder från Turkiet :)
Publicerat den

Nu kommer bilderna från Turkiet. Tog typ 1000 bilder och skulle vilja lägga upp jätte många men har valt ut några :) Idag följde Amanda aldrig med hem för hon skulle till sin pappa men jag träffade Annie istället och vi gjorde inte så mycket pratade och tog en cykeltur :) Sen nu ikväll har Jag mysst med mamma och pappa i soffan och pratat framtidsplaner :P Hahaha Annie du fattar :)


Från sånt här skiiittt väder till...


Till typ 42-45 gradder vartm land :) Helt underbart.


Utsikt från hotellet :)


Och på kvällen :)


Typ andra eller tredje kvällen var vi på Capella och åt :) Killarna där varje fall vissa är
jätte snygga hahah och så har dom jätte bra underhållning :) Det var en liten 10åring som
hade 10 ölglas på huvudet :)


Hade visst ingen bild på när han hade 10 men han hade i alla fall det :)


En dag besökte vi borgen...

...

...


Utsikt från borgen och på väg ner för :)


När vi var iväg på en båttur :)


Och en som jobbade på båten dök ner och hämtade upp en sköldpadda :)


Dom dansade till My heart will go on det var lite läskigt att kolla på för båte åkte sammtidigt
som dom stod där och dansade.


Så var vi på fruktmarknad och vanligmarknad :)


Vi var ju på Turkisk afton på hotellet och där dansade några Turkisk folkdans och en dansade
magdans och så var det nån mode visning :)


Nån kväll var det nån äld uppvisning :)

 
Havet...


Pappa och Jag var kvar en kväll vid stranden och kollade på solnedgången :)


Sen typ gick planet hem :P Men sååååå skönt vi hade :) 



Typ sova snart :)
Publicerat den

Efter skolan följde ju Amanda med hem och vad vi gjorde är verkligen top hemligt tills nån da här nångång hahah :P Efter det var Jag ju på gympan det var jätte kul att vara tillbaka men man känner sig lite efter eftersom man inte var med från början när gympan startade och på två veckor missar man en hel del :) Och efter det var vi på body combat det var verkligen JÄTTE joibbigt men efter var det så himmla skönt :) Bilderna från Turkiet orkar Jag inte lägga in nu så gör det i morron det är ju freda :) Amanda hänger men en sväng hem i morron också detr ska bli kul. Men vi höres tjo tjo




Sovmorgon :)
Publicerat den

Idag har vi sovmorron :) Jätte skönt men det är ju bara en timma men skönt ändå :P Har plockat i ordning i mitt rum nu och sak snart gå iväg till skolan. Det ska bli kul att träffa alla igen :) Men bloggar mer ikväll.




Heeej :)
Publicerat den

Hemma nu så himmla skönt men det är verkligen iskallt här :P I Turkiet hade vi ju typ 40-45 grader och här är det typ 13 snacka om skillnad :P Komm inte igentligen hem nu kom hem typ halv sex men lagom när Jag kom hem så gick Jag iväg till ungdomsgruppen så han inte blogga innan. Lägger in bilder i morron kväll :) För i morron efter skolan kommer Amanda hit en stund och sen är det gympa :) Men ha det bra så hörs vi i morron :)

 
Haha har lite ont om bilder men det kommer en bild bom i morron :)



// Amanda
Publicerat den

Hej, förlåt för jag inte bloggat. Men det funkar inte? Jag kan inte lägga ut bilder eller något, men på min blogg funkar det :S konstigt... Men imorgon kommer Madde hem tror jag? :) Skönt att äntligen få träffa henne <3 Men tack för mig så hörs vi säkert någon gång, http://yesamanda.blogg.se Föresten, är det 3 månader idag mellan mig och Robin, hihi!



.....
Publicerat den

Hej! Bion igår var jätte bra. Vi kollade i 4D och det är med luktkort men jag tyckte inte dom funkade så bra. Men 3D var jätte cooooolt. Idag har vi inte gjort så mycket. Varit på kalas, men nu har vi i allifall precis ätit tacos. Och idag har jag också skaffat spotify:D:D:D:D:D:D. Men nu ska jag kolla på America funniest home videos.



HAVET :)
Publicerat den

Ska snart gå ner till havet :) Hoppas att det är stora vågor, så måste Man ju pressa i solen dom sista dagarna innan man kommer hem till det tråkiga vädret... Pappa hade pratat med farmor och hon sa att det var 13 grader höll ju på att tappa hakan hahahaa... Här är det ju typ 35 grader i skuggan så längtar inte riktigt hem :p men men tänkte bara säga att Jag är jätte glad över att ni har bloggat åt mig :) tack så jätte mycket. Nu ska vi gå typ och Jag är inte klar alls så hej då och ha det så bra :)



Färjestad! <3
Publicerat den

En helt vanlig dag i skolan idag. dagen har tillbringas med baby! Just nu vann Färjestad, wiiiho!:D Nu kan sova gott♥ 
Alé Alé Alé Åh 1932 Alé Alé Åh Gröna Vita Fbk !
 / Amanda yesmanda.blogg.se






Torsdag
Publicerat den

Så nu bloggar jag för andra gången i Maddes blogg. Känner att det går riktigt bra för mig och bloggadet. Idag har det bara varit en vanlig torsdag, som är en av våra skönaste dagar. Och  jag längtar jätte mycket till imrgon för då ska jag gå på BIO. Jag ska se spy kids, fast den är bättre än smurfarna som min lilla syster Agnes ville se. Idag är det träning igen och det GILLAS. Och den här veckan har jag ätit för mycket godis känner jag, jag har ätit eller drukigt dricka varenda dag och när man är hos tandläkaren så säger dom att man bara ska äta godis på lördag. Men jag tror inte dom håller den reglen de heller. Ne nu måste jag gå byebye.




Skola imorgon.
Publicerat den

Hej!

Imorgon blir det iallafall skola för min del :) Mår mycket bättre. Imorgon börjar hockey-säsongen också, är grymt taggad!!! Er som inte vet så håller jag på världens bästa lag, Färjestad♥ Hihi, men nu kommer älskling så nu ska vi mysa framför en film :)

/ Amanda
http://yesmanda.blogg.se

Jag just nu.



Annie bloggar
Publicerat den

Nu ska jag blogga nu åt Madde som jag har varit så duktigt och gjort. Men nu ska jag iallifall snart åka och träna kulkul:) annars har skoldagen varit som vanligt.
//Annie.



Heeeeeej!
Publicerat den

Sitter nu nere vid poolen och väntar på att solen ska koma fram bakom huset :) pappa kom på hur man bloggade från mobilen :p lite efter jag är... Mem i alla fall har det jätte bra och kommer nog inte blogga så myket har ju två tjejor som är jätte snälla att blogga åt mig :) annie skulle blogga också men det har hon inte gjort får väl se vad hon gör. Ikväll ska jag, mamma, pappa och mathilda på Turkisk afton här på hotellet det ska bli kul :) hej då och ha det så bra allihopa.



Hemma & sjuk!
Publicerat den

Kör nog på beck-maraton idag skulle jag tro, eftersom jag är hemma och är sjuk.

Tråkigt, ja me ändå rätt skönt :) Men nu ska jag käka frukost sen kolla på beck om jag inte somnar en liten stund för jag är väldigt trött. Vi hörs när vi hörs :)

/ Amanda



Jessica is here, now and forever MAHAHAHA !
Publicerat den

Hej hopp runka Maddes snopp !
Jag heter Jessica och ja, jag ska gästblogga åt Madde lite, och bara så ni vet, jag är absolut inte avundsjuk på henne...
Iaf, jag skulle ha bloggat lite innan men ah, min dator gick sönder.. Men nu är jag iaf hos Amanda (hos som också gästbloggar här!) och vi ska snart dra ut.
Orkar inte blogga mer nu, men kolla OCH kommentera min blogg! :)
Och för att kolla den trycker ni HÄR, HÄR, eller HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.


hahah skit snyygg, jag vet....




Godnatt!
Publicerat den

Hej hej, Amanda här igen :)

Denna helg har tillbringas med Robin♥ Nu börjar en ny vecka men skola, tråkigt? JA! Tror jag börjar bli sjuk för jag har väldigt ont i halsen. Men strax ska jag nog sätta på en film, sen ska jag ringa Robin sen sova :) Så godnatt!




Amanda här!
Publicerat den

Hejhej!

Madde är som sagt i Turkiet nu och jag är inte ett dugg avundsjuk ;)
Madde bad mig gästblogga undertiden hon var borta så då gör jag såklart.

Men bara så ni ska veta vem jag är så tänkte jag presentera mig lite, hihi.
Jag heter som sagt Amanda Harrysson, jag är 14 år men fyller 15.
Jag har gått samma klass med Madde nästan hela mitt liv :)
Jag bor i Askersund samma som Madde. Jag tränar då och då med att springa.
Min familj består av min mamma Anette, pappa Peter och min storebror Victor som är 18 bast, han har nyss alltså tagit studenten och han älskar jag grymt mycket, han är min förebild :)
Vi har en hund också, Tuva heter hon.

 Sen har jag en underbar pojkvän som jag delar dagarna mest med, Robin♥ Jag har sjukt underbara kompisar som jag umgås med. Jessica är min bästavän så hon umgås jag mest med. Men det jag gillar att göra är att vara med pojkvännen, va med kompisar, festa, åka på hockey(!!!!!)Hockey är så jävla grymt :D Ja, jag är tjej jag vet men vad är det för fel på att tjejer gillar hockey?? Inget! Hockey är det bästa! Jag håller på ett lag som heter Färjestad bk och det ligger i Karlstad så jag åker iallafall på hockey en gång i månaden. Jag har väldigt många kompisar runt hockeyn och sådär.

Jag går som sagt i 9a med Madde, klassen är helt awesome! I sommar går jag ut nian och om jag ska va ärlig så vet jag inte ett skit om vad jag ska gå på gymnasiet.

Nu vet ni säkert lite om mig :) annars är det bara att fråga här på Maddes blogg eller kommentera min blogg http://yesmanda.blogg.se men jag kommer ju blogga här då och då iallafall :)



två bilder på mig.




SNART :)
Publicerat den

Om en och en halv timma är Jag påväg till Örebro flygplats :) Ska bli så himmla skönt, kommer sakna alla er men Jag är ju inte borta så länge :) Annie, Jessica och Harrysson kommer blogga lite åt mig när Jag är bort och Jag tror ni märker när Jag kommer hem... Hejdå :D



6/9-2011
Publicerat den

Idag i skolan hade Amanda och Jag jour :) Så hade bara svenska, det var skönt :) Men gud vad långtråkigt det blev att sitta i matsalen och sen går runt lite och torka bord. Sen efter skolan följde Moa med mig hem för ikväll var det första gympa gången eller vad man ska säga :) Det var kul dom var jätte duktiga och Jag tror det kommer bli en rolig höst. Men Jag var aldrig med på stora gruppen kände att Jag inte ville för JAG ska ju åka i MORRON :) Men i alla fall har packat klart och ska sitta framför datorn nu kommer säkert inte kunna somna... En sak till har fixat två som kommer gäst blogga medans Jag är borta kanske tre st :) Så ni får fortsätta kolla bloggen :) Jag kommer skriva ett snabbt inlägg i morron innnan Jag åker men hejdå så länge :)



Om två dagar :)
Publicerat den

Om två dagar så är Jag i Turkiet, det ska bli så himla skönt men vi  kommer ner på nattem så det blir typ bara gå in i hotellrummet och sova. Tänk två veckor Jag kommer ju hinna bli jätte brun och fin, hoppas Jag i alla fall :)










Är här om två dagar längtar sjukt mycket :)



Rubrik saknas
Publicerat den

Idag i skolan har det inte hännt så mycket... Men det kom inte lärare på två lektioner och det var skönt då fick man lite rast :) Nu i alla fall ska Jag packa lite och plugga jätte kul... NOT! Haha ne nu har Jag inte tid att sitta här hej då :)


Haha Berna kom på att dom sitter ju i en fåtölj :P



Bilder från igår :)
Publicerat den

Tänkte bara säga vad vi har gjort idag :) Vi planerade lite men det gick  inte så jätta bra :P Vi satte oss och kollade på filmklipp och bloggade på våran blogg den kan ni hitta här. Sen gjorde vi inte så mycket mer, på kvällen åkte mamma, Jag, Mathilda och pappa ut till Farmor. Hon ville träffa oss innan vi åker till Turkiet och så klippte Jag gräset åt henne :) Dom har åkgräsklippare så det är faktiskt ganska kul att klippa gräset :P Kolla på skolkorten förut också har inte kunnat sett dom förnst nu så blev glad över att få se dom och Jag blev faktiskt nöjd med mig själv :) Ne nu ska Jag sluta skriva och lägga in bilder istället :)


Så här såg bordet ut igår kväll :P




















Bilder från våran första cykeltur, inte dom bästa bilderna direkt :P










ute igen :)
Publicerat den

Nu har vi varit ute i två timmar till :) Hahaha Jag fattar inte hur kul man kan ha på två cyklar, asså vi cylade runt i hela Askersund typ och Jag tror att alla som har sett oss har tror att vi är några sjuka personer som inte är rädda att skäma ut sig :P Hahaha vi seriöst dansade på övergångsstället och ibland kom det bilar och då sprang vi iväg :P hahaha ne nu ska vi bara ta det lungt men vi har haft det riktigt kul...




Ja, planeringen gick ju jätte bra :P
Publicerat den

Vi tog en lite paus från planeringen och tog en cykeltur :) Det var as kul vi cyklade upp och ner i backar och ibland häll på att dö :P Och vi letade ifall det var nån fest nånstans, det ända stället som vi hittade folk på var på busstationen :P Hahaha kul....
Bilder kommer i morron :P



Matchen klar väntar nu på Moa, Minda och Berna
Publicerat den

Nu har Jag duschat och gjort mig i ordning och snart kommer tjejerna :) Matchen gick bra men vi hade kunnat vart lite mer ordentligare i passarna och mer koncentrerande men vi vann :) Och det är det som räknas vi vann med 2-0 :) Vi hade Julia H i mål för Bea har skadat sig och Amanda är i Stockholm men Jag tycker Julia var riktigt duktig i mål :) Hörs i morron :)


Jag ikväll :)



Ja nu ska Jag...
Publicerat den

Nu ska Jag städa lite på mitt rum ( dammsuga mitt golv och torka av min byrå) Ska stor städa på månda så det är rent tills när vi åker :) Sen sak Jag ju iväg och spela match vi ska spela mot Grönbo/Frövi. Hoppas att vi vinner, som sagt min sista match den här sesongen så ska ge allt Jag har och lite till :) Ikväll kommer Moa, Minda och Berna hem till mig för vi ska planera lite till gympan som börjar snart :) Blir väl en hel del skoj också, får hoppas det :) Ne nu måste Jag skynda mig Amanda kommer och hämtar mig om en timma och Jag har inte packat eller nåt. Hör av mig senare :)




Sova??
Publicerat den

Är jätte trött men vill ändå inte sova så ska kolla några bloggar typ 30st :P Få se om Jag orkar. Jessica gick hem för typ 40 min sen, vi hade JÄTTE kul mamma och Jag höll på att dö av skratt hahahaha, men vi överlevde som tur va :) Ja har inte så mycket mer att säga, ska i alla fall spela match i morron vi 2 och det är samling vid halv 1 så får inte gå upp för sent för då orkar Jag aldrig spela. Och det är sista matchen för mig den här sesongen för Jag åker till Turkiet på onsda :) Super dunder glad att få åka till Turkiet men det är inte så jätte kul att det är sista matchen i morron, så vi får se till att vinna :) Annars blir Jag ledsen. Skriver mer i morron känner att det börjar bli ointresant... Pussss



Duktiga tjejor!!!!!!
Publicerat den

Efter skolan så fixade Annie och jag prao på Netto. Sen cyklade Jag och Annie hem till Veronica och hämtade lappar och delade sen ut dom sen i alla brevlådor. Så nu har vi sprungit upp och ner upp och ner i massa lägenheter. Så nu säger Madde att vi ska kolla på film :D




Nu är Jessica här :)
Publicerat den

Lagom när Jessica och Jag kom hem från skolan kom Jag på att Jag cyklade till skolan i morse så vi fick gå tillbaka och hämta den :P Nu gör vi inte så mycket typ lyssnar på musik och så ska vi snart gå ut :) Ikväll blire träning så bloggar inge mer idag men vi hörs i morron :)


Min lilla älskling :)