My outfit today :)
Publicerat den








Dagen än så länge :)
Publicerat den

Idag har det varit en tråkig skoldag som alla andra skoldagar, fast dagen idag har ändå varit ganska chill :) På idrotten idag var vi uppe på ip och åkte lite skridskor, asså jag är SÅ sämst på det!! Men jag har ju inte långt dit upp så det är la bara att åka upp och träna lite :) Men nu har kg tänkt att göra lite läxor, wish me luck :P

Några bilder från ip idag :)




Kort från promenaden :)
Publicerat den

Mamma och jag var på en promenad längs sjön på förmiddan idag, så jag tänkte bara visa några kort som jag tog när vi gick :)
























Så duktig jag har varit :)
Publicerat den

Jag har varit jätte duktig idag, för jag har nämligen städat mitt rum och tuffsen bur :) Men jag tänkte vara ännu duktigare, vill ni veta....?? Jo, jag tänkte lägga upp bilderna på det som jag köpte igår :)









Trosorna- Gina tricot 3för99:-
Bhn: H&M 129:-
Ringen- Kicks 79:-
Tröjan- Gina tricot 199:-
+ lite små saker som jag inte orkade ta kort på (leggins och värmespray)



God morgon alla glada :)
Publicerat den

Just nu sitter jag i soffan och kollar på teen mom 3 och äter en av mina favofrukostar :) Hur mår ni?? Jag mår inge vidare är jätte täppt i näsan :(
Bilderna kom inte upp igår p.g.a att jag inte har nån sladd och jag vet inte vart Mathilda har sin. Men så fort hon kommit hem så ska jag fixa bilderna :) Men ni får ha det så gött så hörs vi :)




Tjo tjo :)
Publicerat den

Har inte bloggat nåt idag för jag och Diana har varit på Marieberg :) Men nu sitter vi på bussen påväg hem. Sen när jag har kommit hem nån gång så ska jag fixa kort på allt jag köpt idag så kan ni få se, vad säga om det?? Hihi :)




På bussen :)
Publicerat den

Just nu sitter Annie och Jag på bussen som ska ta oss in till Örebro, vi ska ju BADA :D haha, vill ni veta en rolig sak?? Haha klart ni vill :) Jo Annie och Jag lyssnar på musik och då sa jag nåt till henne (kommer inte ihåg vad) och då när hon svarade så skrek hon typ för hon hade öronsaken i örat, så nu tror jag alla på bussen hörde vad hon sa hahhahahahaha, rolig humor :P
Det kommer inte bli så mycket bloggande idag eftersom vi ska bada och så men jag ska blogga så mycket jag hinner och orkar :)

Igår efter truppen var jag och Moa så duktiga att vi tränade bodycombat, fy fan va jobbigt det är men gu så skönt efteråt :)




Tjo tjo :)
Publicerat den

För er som vill och kan, kan gärna följa mig på i instagram också :) Där heter jag maddevestermark :) Har haft det ganska länge men nu har jag börjat lägga upp bilder ganska ofta, så kolla gärna in :)




Lite om dagen :)
Publicerat den

Idag i skolan hade jag min egna idrotts lektion, snacka om att jag var nervös. Men det fick jätte bra :) Tänkte också bara säga att i morron är vi lediga :D Så då drar Annie och jag iväg till Gustavsvik och har det gött :)

En snabb bild på mig idag :)




FYYY FAAAAN!!!
Publicerat den

Asså jag fattar inte, hur allt kan hända på samma gång. Nu räcker det tydligen inte att en man älskar ligger inte på sjukhuset utan det ska vara två. Att se nån åka iväg med ambulans är faan inte kul, och att möta personen och man verkligen märker på den hur dåligt den mår! Asså varför jag? ? Varför min släkt?? Varför inte nån annan??




Uppdatering från dagen :)
Publicerat den

Tänkte bara säga att dagen i skolan idag har varit riktig go, det har gått väldigt fort klockan är ju redan halv sex! Efter skolan så fixade mamma och jag lite saker från stan och nu väntar allt plugg.
Men ha det så gött så hörs vi :)




Heej alla glada :)
Publicerat den

Nu sitter jag, Stina och Berna i bilen påväg till Gustavsvik :) Vi kommer vara där i några timmar och dom timmarna ska bli bäst :D Går dagen var ganska chill, vi typ träffade några och åkte runt lite :) Jävligt kallt vare men annars helt okej :) När jag har kommit hem från Gustavsvik så ska jag nog plugga lite och städa mitt rum för jag har typ chips på hela mitt golv, mysigt mysigt :P Men jag hör av mig senare :)

Bild på oss brudar igår kväll :)




Tjo tjo :)
Publicerat den

Tänkte bara lägga upp lite bilder på mig idag :)




Bild som skulle upp förut
Publicerat den




Solarium
Publicerat den

Skolan idag va okej, inget speciellt hände. Efter skolan så gick jag ner till Stina och Berna. Vi drog hem till mig och åt lite sen gick vi bort och sola solarium. Det va ganska skönt och ska göras om snart. ;) efter vi solat så gick vi till Ica och köpte lite gott inför kvällen. Får se vart vi hamnar senare .




Skola :)
Publicerat den

Nu har vi typ lektion men jag tänkte blogga lite fort ändå :)
Idag har det inte hänt nåt roligt alls men samtidigt har dagen bara börjar. Så det roliga kommer nog alldeles snart :)

Me today :)




Träning :)
Publicerat den

Nu ska jag iväg och träna lite med Amanda. Sen drar vi iväg till ungdomsgruppen :) Så ni få la ha det så bra så hörs vi :)




Me today
Publicerat den

Här kommer tre snabba bilder på mig idag :)




Tjo tjo!
Publicerat den

Tänkte bara lägga upp några snabba bilder på min outfit idag :)




Före & erfter bild
Publicerat den

Som jag sa ingen skillnad typ, bara i olika vinklar. Men ska färga luggen snart och då kommer det bli lite större skillnad :)




Lite fakta om dagen :)
Publicerat den

Nu på morronen har jag tränat :) Jätte kul och jätte skönt, nu när jag har börjat träna ännu mer så vill man inte sluta :) Kommer ju bli värsta tränfreaken, hahaha nejdå :P Nu håller jag på att städa mitt rum, men tänkte ta en lite paus så jag kan blogga lite :) Jo, jag slingade ju håret igår men det märks typ inte men vill ni ha en blid ändå?? Om ni vill så kan jag lägga upp en :) Men tänkte i alla fall lägga upp bilder på vad som jag fick och köpte igår :)
Mobba mig inte för att jag har köpt vinter jacka och termobyxor för det har gått sönder och är för små så passa vi på när det var värsta rean :)








Termobyxorna- Staduim 199:-
Jackan- Stadium 399:-
Linnet- Gina 99:- (ej rean)
Träningsbyxorna- Gina 249:- (ej rean)



...
Publicerat den

Att allt kan vända så fort!
Det är freda den trettonde men jag trodde inte allt skulle hända genom att gå från tv rummet ut i köket, och nåt så jobbigt. Men livet är fyllt med bra och dåliga överraskningar och man vet aldrig när som inträffar.




Diana är här :)
Publicerat den

Just nu sitter jag och Diana i min säng och spelar wordfued med alla så om ni vill adda maaadddeeee det är jag :) Snart ska vi dra iväg till ungdomsgruppen tänkte bara läggs upp några snabba bilder på mig idag :)




Bildbomb!
Publicerat den

Nu kommer bildbomben som jag pratade om igår :) Beskrivning till varje bild står under bilden :)


Så här såg vårat hotellrum ut...


och badrummet :)


Ja, det var här vi var, i Mölndal :)


Lilla söta Berna :)


Ja, en här restaurangen tänkte vi att vi kunde äta kvällsmat på, så när vi hade gjort
oss i ordning för att gå dit och äta så när vi kom in där såg vi att det var en pub. Så vi
stod i dörröppningen för att bestämma vad vi skulle göra. Och alla killar där in sa liksom
kom in, och när vi gick blev dom jätte besvikna. Haha, så vi gick och åt på hotellet :)


Dom hade fullt av såna här slingor på gatorna på torget, det var jätte finnt :)






Det fanns ljusslingori nästan alla trän på torget :)


Så satt det en lien gubbe där också, så jag passade på att krama honom men det gjorde
inte Berna...


Hon satte sig på hans axlar :P




Det fanns en scen på torget också, så då hoppade jag upp där och låtsades sjunga och
då var det nån dam som gick förbi som började applodera åt mig, jag blev lite rädd först
men sen började jag garva :P


Lilla Jag :)


När vi var ute på kvällspromenad som var himmlen så himla fin :)


...


...


...


Torget på kvällen :)


Månen var jätte fin också :)


När klockan var halv sju hade vi redan varit på tågstationen i typ en och en halv timma :P


Precis bakom oss där vi satt och väntade på tåget så fanns det en restaurang som hade
hur många drickor som helst som ni kan se :P

Sen satt vi på tåget i typ två timmar men jag har tyvärr inga bilder därifrån :)




...
Publicerat den

Ibland så kan livet vara så himla orättvist, man tror man gör rätt men när man sen får reda på sanningen så är allt man har gjort så himla fel. Och då är det som om man bara vi gå sin väg och försvinna. Men ibland kan man fixa sina misstag och det är precis det jag ska göra. Klumpen i min magen har försvunnit ganska mycket men det är fortfarande en del av den kvar. Men när jag har fixat mitt misstag så är nog allt bra igen, men det kommer vara ganska jobbigt fram tills dess.




Sitter på tågstationen :)
Publicerat den

Sitter på tågstationen med Berna just nu och väntar på att vårt tåg ska gå om lite mer än två timmar :)

Det var en tant som satt bredvid oss förut och hon var helt översminkad och satt och lyssnade på musik i en sån där gammal cd spelare som man har hela skivor i, ni fattar vad jag menar för nån va?? Haha i alla fall det såg jätte roligt ut :P

Och förut kom det också en gubbe som stannade framför oss och han stod och kollade på mig och slickade sig på läpparna samtidigt, ganska läskigt :(

Men när Jag kommer hem, typ elva halv tolv så ska jag försöka lägga in alla bilder på datorn så ska ni få en riktig bild bomb, om det inte kommer idag så kommer den i morron :)

En sista sak i, morron ska jag slinga mitt hår :) Om det nu blir av.

Här kan ni få några bilder från helgen, men dom är ifrån mobilen :)




Rast :)
Publicerat den

Just nu har vi rast, så jag tänkte att jag kan slänga in ett litet blogginlägg :)
Idag så checkade vi från hotellet :) Känns bra längtar faktiskt lite hem. På kursen idag har vi övat på överslag och rodnat och det har varit jätte kul :) Det är inte så svårt om man bara har fått passat några gånger :) Så nu när Berna och jag kommer hem kommer vi har trampet på truppen hur mycket som helst :)




...
Publicerat den

Killar killar killar :P
Ne tänkte bara säga att Berna och Jag var uppe till relaxen för några timmar sen och de var inte så som jag trodde :( men kul hade vi :P
Nu ska vi chatrouletta lite ;) Haha kul man kan ha :P




Lunch :)
Publicerat den

Nu har vi lunch och Berna och Jag har precis ätit var sin macka som inte var så jätte god men den gick ner :) Vi slutar typ fyra så då ska vi till hotellet och ha det gött :) Vi hörs senare :)




Äta!!!!
Publicerat den

Nu ska vi snart äta :D Är jätte hungrig, sen ska berna och jag ha en liten spa behandling :) Bilder kommer komma från det senare :)

Såhär ser Berna och Jag ut just nu :)




Berna är bäst
Publicerat den

Hej skulle bara säga att jag tycker Berna är den bästa som finns, hon är så smart och jga hade aldrig klarat mig på den här resan utan henne.
Kram Madde



Tåget.
Publicerat den




Nu drar vi snart :)
Publicerat den

Nu ska vi alldeles straxt åka till Hallsberg :)
Här kommer också en jätte gullig bild på Bern och mig idag :)




Tidsinställt inlägg :)
Publicerat den

För att göra bloggen lite roligare så skulle ni kunna hjälpa mig lite. Ni kan hjälpa mig lite genom att ni kommenterar och frågar mig frågor som Jag kan svara på :) Själv så ska Jag försöka blogga så många gånger om dan som Jag bara hinner och har tid, då menar Jag typ 2-3 inlägg om dan. Vill ni hjälpa mig?? Snäll :) Ja, det var väl det men Jag skulle bli jätte gla om ni skulle kommentera och skriva frågor :)


En gullig bild på Berna :)




Berna och Jag videobloggar lite :)
Publicerat den




Berna kommer typ nu :)
Publicerat den

Berna kommer alldeles straxt och då ska vi typ handla lite och baka :) För i morron åker vi till Göteborg :) Vi ska på trampetutbildning för er som inte visste, asså vi kommer ha det så sjukt kul :)

En liten bild på min tunika/längre tröja idag :)




...
Publicerat den

Jag har verkligen inte haft tid, lust eller ork att blogga. Men tänkte i alla fall lägga upp bilderna på vad jag köpte igår :) Bättre sent än aldrig eller vad brukar man säga? :P
Sämst bilder jag vet men men.
Bh/toppen- ginatricot 129:-
Trosorna- ginatricot 20:-/st
T-shirten/blusen- Lindex 199:-
Koftan- Lindex 149:-
Hårfärg- Kicks (kommer inte ihåg priset)
Slingmössan- Kicks (kommer inte ihåg priset) Men det som är smart med den är att man kan tvätta av den och använda den på nytt om och om igen :)




Träning :)
Publicerat den

Har inte bloggat nåt idag för jag och Mathilda har gått inne i Örebro och handlat lite :) Bilder kommer senare ikväll :) Men nu ska vi bara stanna en sväng på IKEA för att fixa en present :D Sen är det TRÄNING! Asså jag har inte tränat på jätte länge och det ska bli så skönt och kul, vi ska träna på konstgräs så det kommer bli jätte kul :)




Förlåt :(
Publicerat den

Haha förlåt jag glömde ju säga gott nytt år förut :( Så då säger jag det nu GOTT NYTT ÅR alla underbara människor :) Jag hoppas verkligen att nu fick ett bra slut på förra året och en jätte bra start på det nya :) Fick två nyårspussar av mina kompisar mysigt mysigt :) Det var så mysigt att stå och kolla på alla raketer samtidigt som man stod och krama en kompis för att man frös så mycket :P Men ha det så gött :)




Andra bildomben :)
Publicerat den

Nu kommer den andra bildbomben. Det är bilder från dan innan julafton, julafton och annandagen :)

Dagen innan jul hemma hos mormor och morfar :)

Min finna mamma :)


Morfar och mormor (Kina) :)


Mathilda (syrra) och pappa :)


Pappa, Gustav, mamma, morfar, Hanna, Tess, Mathilda, Jag, Krister och mormor :)


Hanna :)

Julafton hemma hos Robban, Ida och Ebba :)

Ebba :)


Ebba :)


Robban, pappa, farfar, Ida, Mathilda, Ebba, mamma, Jag och farmor :)


'

Ida och Ebba :)

Annandagjul hemma hos farmor och farfar :)

Ebba :)



Bildbomb :)
Publicerat den

Nu kommer det en liten bildbomb från igår :)




















En till bildbomb kommer senare :)