Nu kommer videofilmerna :)
Publicerat den


Minda, Berna och Jag :)


Det är Magda som sjunger och Jonna som spelar gitarr :)



Ny duschad tjej :)
Publicerat den

Nu har jag precis duschat, rakat benen och smörjt in mig med bodylotion, så nu känner jag mig riktigt fräsch :) Nu ska jag kolla på dom sista avsnitten av modelljakten sen sätter jag nog på en film :) Ha det så gött vi höres :)



Inge vidare idag heller :(
Publicerat den

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Asså jag känner mig lite bättre men det är långt ifrån bra :( men jag ska bara ta det lugnt idag och så hoppas jag verkligen att jag kan komma och kolla på innebandynatten i morron :)

Dom här bakade mamma igår, dom ser ju jätte goa ut men jag har inte vågat smakat än pga min mage :P




Fy faaaan!!!
Publicerat den

Jag hatar verkligen att vara sjuk!! Kan knappt resa mig upp för jag får så himmla ont i huvudet. Men om jag orkar kommer det komma upp några videoklipp :) Men nu ska jag kolla på några avsnitt av modelljakten :)



Har verkligen inte orkat blogga!
Publicerat den

Ligger nu i soffan och har ont i huvudet, halsen, magen, förskyld och helt är helt dö i hela kroppen :( Så det blir att vara hemma i morron från skolan och det känns skit för vi skulle ju åks till Allé skolan och göra nånting och på torsda är det ju innebandynatten och den kommer jag säkert inte kunna vara  med på. Asså jag får panik på det här JAG VILL INTE VARA SJUK!!
Och så skulle jag och jessica åka till dekaltrycket för att hämta t-shirtarna  till innebandynatten. Men dom hade ju inte tryckt namnet på nån av t-shirtarna så lite sur man blir, men dom ska köra hem t-shirtarna till mig så vi får se när Jag eller nån kan dela ut dom. Men som sagt jag ska vara hemma i morron så jag ska försöka blogga lite ifall jag orkar :)



Första advent :D
Publicerat den

Nu är det första advent och jag har städat mitt rum och julpyntata :) men det känns verkligen inte som första advent, för det finns kunniges snö :( vart är all snö?? Jag vill ha det nu!! Snart ska i alla fall mamma, jag, mathilda och Nathalie gå ner på stan för det är skyltsönda :) men jag aktier senare :)




Så stolt man blir :)
Publicerat den

Har varit hemma från tävlingen sen typ fem eller nåt kommer inte ihåg :P men det roligaste av allt idag är att dom vann TVÅ SILVER ett i matta och ett i hopp :) Så stolt man blir, men det var också bara två lag som dom tävlade emot men ändå dom kom ju inte sist dom kom ju tvåa :) Sen jag har kommit hem så har Jag inte gjort så mycket jag har mest scrapat men jag är inte klar med det än på ett litet tag :) I morron blir det att baka julgodis och massa gött, scrapa, julpynta mitt rum och sen åka till Gustav och Tess :) Men jag hör av mig i morron :)




Titta så glda tjejor :)




Berna gästbloggar :D
Publicerat den

Heeeej Maddes lilla fina blogg ;) som Madde skrev i förra inlägget så sitter vi i bilen och dunkar musik, spelar spel och pratar om roliga saker ;) vi kommer kanske va borta hela dagen så det blir mobil blogg om vi bloggar mer sen :)




I bilen :)
Publicerat den

Jaha nu sitter vi i bilen på väg till tävlingen i Kristinehamn. Igår så var jag med Diana och Amanda, men Amanda gick efter en stund och då spelade Diana och lite biljard sen började vi också på ett pepparkakshus och hade det roligt :) så cykla vi också en stund till klockarbacken och hade det roligt där också, men jag hör av mig senare :)

Några bilder från igår :)




Matteprov :)
Publicerat den

Nu har vi haft matte prov och det gick sådär jag känner att jag i alla fall har fått godkänt och det är ju bra men jag vill helst ha vg :)




Nu är jag, Jessica och elli påväg till kyrkan :)
Publicerat den

Nu är jag , Jessica och elli påväg till EFS kyrkan för det är nånting där med skolan. Här kommer det och två bilder på mig idag :)




Målat naglarna :)
Publicerat den

Nu håller jag på och målar mina naglar var typ 5 veckor sen jag måla dom sist fattar inte att jag har varit så dålig på att måla dom. Förut målade jag dom typ en gång i veckan :P när jag är klar med naglarna så ska jag sätta mig och plugga lite matte för vi har nämligen matteprov i morron, men vi får se hur det går :P




Sitter nu i skolan :)
Publicerat den

Nu sitter jag i skolan med ellinoch Amanda och väntar på att börja :) här kommer också nån bild på hur jag ser ut idag :)




Ny duschad tjej, som snart ska krypa ner i sängen och sova :)
Publicerat den

Nu har Jag typ nys duschat. Ska plocka lite på mitt rum och fixa vad Jag ska ha på mig i morron och så ska Jag packa gympa väskan :) Spanskan blev föresten Manda och Jag klara med men jag har absolut ingen lust att redovisa den i morron för hela spanska gruppen. Men men det kommer gå bra det värsta är väl att vi måste prata på spanska. Men snart ska Jag krypa ner i sängen och läsa lite :) Föresten så har vi sov morron en timma i morron så gött asså :D Men vi hörs i morron :) Och förhoppningsvis så kan ni få se vad Jag har på mig också :)



Spanska suger!!!!!!!!!!!!
Publicerat den

Nu ska Amanda och Jag göra klart spanskan som är till i morron. Och det sämsta är att allt ska vara på sPanska och bara det tar typ hundra år men vi har några timmar på oss så vi ska nog hinn abli klara :)Sen blir det att gå till ungdomsgruppen :) Men vi hörs :)



Hemma hos farmor och farfar :)
Publicerat den

Nu i kväll har vi stöpt lite ljus i Lerbäck :) Det är typ en tradition som vi har gjort i alla fall så länge jag kommer ihåg. Och det är jätte mysigt att göra det :)




Nu ska vi kolla på film :)
Publicerat den

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi var uppe vid Netto en sväng och fixa jullovsjobb till Annie och mig :) Men nu ska vi kolla på fucking Åmål :)




Nu är vi vakna :)
Publicerat den

Vi vakna för en stund sen så nu har vi ätit lite frukost och så och Moa, minda och berna försöker hitta massa figurer i mitt tak :P Igår natt var vi med några 93:or och spelade spel och hade det jätte kul. Men mamma ringde mig och ville att vi skulle komma hem och då var kolckan typ halv fyra på morronen. Sen satt vi i mitt rum  och snackade till typ sex eller nåt sånt, hahaha :P




Nu sitter vi i min säng och lanar :P
Publicerat den

Haha nu sitter vi i min säng och lanar typ haha eller?? :P Ne men sen nån gång så ska vi ut och cykla lite :) Kalaset föresten var väl sådär det var ganska många äldre och Mathilda och Jag var typ dom ända barnen :p




Just nu sitter jag i min säga med dom här två, vi får se om Moa kommer att komma :)



Nu är vi påväg :)
Publicerat den

Nu är vi påväg till Kina och morfar och fira kalas :) kommer nog bli kul och det är ju öppethus så vi får se vilka som kommer :)




130 års kalas :)
Publicerat den

Nu ska Jag scrapa lite sen ska Jag börja göra mig i ordning för att sen åka på 130 års kalas :) Det är Kina och morfar som ska ha kalas :) Bilder på det kommer det komma nån gång idag eller i morron :) Och ikväll kommer också att Moa, Minda och Berna komma till mig och vi kommer att ha det grymt kul :D



Ute med Manda och Diana :)
Publicerat den

Idag efter skolan så åkte Jag, Manda och Diana hem till mig en sväng sen var det tänkt  att vi skulle gå till cafeterian och vara lite sociala men givetvist så var det stängt. Men vi åkte till Manda en sväng se till Diana sen till mig igen sen gick vi runt ner på stan och så träffa vi Minda och Berna. Sen åt vi lite och så, men nu kollar Jag på Idol med mamma och pappa :)



Titta, Titta, Titta!
Publicerat den

Titta vad Jag har fått :) En iphone 4 :D Men Jag fick den egentligen igår men den skulle tydligen ligga på laddning i ett dygn tycker pappa. Men idag fixa vi med den så nu kan Jag använda den :) Gu va gla Jag blev igår när pappa köpte den. Men i alla fall idag var det ju gympa ich när den var slut så stanade Jag, Minda och Berna kvar och hoppade på air trucken (Stavning ingen anning) och efter det så stod vi utanför och pratade i typ en kvart snacka om att det blev kallt, men nu ska Jag äta lite och NÖRDA min iphone :P








Tjo tjo!
Publicerat den

Nu har Jag nu kommit hem. Har varit uppe vid dekaltrycket och fixat tröjor till innebandynatten så nu är det fixat :) Men nu ska Jag plugga en stund innan Jag drar till ungdomsgruppen :)


Tänkte bara säga att nästa helg ska vi på tävling igen :) Snacka om att der kommer bli KUL :D



Haha nu kommer alla videofilmer igen :)
Publicerat den













Herregud asså!
Publicerat den

Det blev inge målande men istället är Jag tvungen att skriva av nåt konstig sak som pappa hade med sig hem och Jag fattar absolut ingenting av det som Jag skriver men i alla fall. När Jag satt här och skrev så fick Jag ett sms från Jessica: BRINNER I SKOLAN och Jag bara Va? fatta ingenting så Mathilda och Jag cykla till skolan och då var det verkligen tvär dött man hörde bara ljud från gympasalen. Så då cykla Mathilda och Jag hem och då ringde Jag Jessica så tydligen har det rökt massa ur träslöjdhuset och det var tydligen brannbilar. Men vi får väl se i morron :)














Visst är hon sött :)




Haha :P
Publicerat den

Haha hörde att det inte gick att kolla på videofilmerna. Men fixar det sen :) Idag efter skolan så följde Lisa med mig hem för att gratta Mathilda och så har Jag pluggat lite men nu ska Jag gå ut och måla lite.



Videofilmer del.2
Publicerat den





Haha, Moa och Jag hade det bara lite kul innan vi skulle träna :)



Mathilda och Jag ikväll :)
Publicerat den














Bakat lite och så :)
Publicerat den

Idag efter träningen så duschade Jag sen bakade Jag lite och nu håller Jag på och gör mig i ordning för att åka till farmor och farfar om nån timma och fira farsdag :) Och en sak till GRATTIS PÅ FARSDAG PAPPA :)






Det blev bara cornflakes godis och kärleksmums :)



Videofilmer del.1
Publicerat den








Idag blir det bara att ta det lungt :)
Publicerat den

Nu har Jag kollat på tv och ätit lite frukost. Men nu ska Jag slå in farsdag paket och så ska Jag fixa några tidsinställda inlägg och sen i eftermidda/kväll ska vi åka till Kina och morfar och fira farsdag för vi hinner inte åka dit i morron :)






Snacka om tråkigt väder :(




Det var jätte kul i Hallsberg...
Publicerat den

men nu mår Jag inge bra alls, har ont i magen, huvudet och är jätte konstig i näsan :( Så det blir nog en hemma dag i morron. Men vi hörs :)



Bad i Hallsberg :)
Publicerat den

Idag efter skolan drar Hampus och Jag till Hallsberg och badar :) Har inte badat inomhus sen innan sommaren tror Jag :P Men det sak bli kul :)


Saknar, saknar, saknar...



Asså nu känns det så jäkla skönt :)
Publicerat den

Nu känns det hur bra som helst och Jag hoppas att det kommer att fortsätta åt det håll det är på väg :D



Kom typ nys hem :)
Publicerat den

Idag efter skolan följde Amanda med mig hem och vi var JÄTTE duktiga vi pluggade jätte mycket :P Haha sen tog vi en cykeltur och det var typ -10 minst ute men men vi hade i alla fall kul :) Sen cykla vi iväg till kolckarbacken för att ha en återträff med komfan. Först skulle vi gå på nån gudstjänst usch fy och blä men den gick faktiskt väldigt fort och det var ju bra :) Sen åt vi go pizza och kollade på massa kort under konfirmations läger m.m det var assss kul! hehe :)



Nelly.com
Publicerat den

Nu har Jag suttit och kollat på massa klänningar och det fanns ju mycket finna klänningar som helst.

Här är några som Jag gillar:



1. Den skulle var jätte fin att ha på avslutningamiddan med ett glittrigt band runt magen och fina smycket :) Och så klart jätte snygga högklackade skor.
2-5. Nån av dom skulle vara finna att ha på typ mitt kalas, julafton eller typ nyår :)



Heeeeeej :)
Publicerat den

Idag på lunchen så gick Amanda, Magda, Jocke och Jag och åt pizza :) Jätte gött :P Men nu sitter Jag och pluggar lite men ska snart sätta mig framför tvn och äta lite :) Ikväll eller vid 18 så ska Jag och mamma åka till Amanda för hennes mamma ska ha nåt sånt där party av nåt slag. Men sen går Amanda och Jag till ungdomsgruppen :)

Me today





Förlåt, färlåt och förlåt
Publicerat den

När Jag komem så hade Jag iingen bloglust alls. Men nu sitter Jag och äter efter att Jag har tränat. Asså det är så himmla skönt att träna men nåt som är jobbigt är att Jag alltid är humgrig nu men men mat är ju gött så det är ju ingen fara med det :P Tänkte bara säga en sak till att mamma berättade för mig inna Jag träna att det är en man här i Askersund som går runt och jagar folk på kvällarna och snacka om att mamma skrämde upp mig. Nu kommer Jag inte våga gå ut när det är mörkt ute på HUR länge som och så är Jag ju redan rädd för att gå ute på kvällarna för Jag tänker tänk ifall det är nån där fram och nu kan det ju famtiskt vara det :(




Bara ta det lungt :)
Publicerat den

Ja, nu kan man ju säga att lovet är slut eller?? Nu har Jag lagt en ansiktsmask i facet och kollar på Pan Am med syrran :)



Nu är Jag äntligen hemma eller inte??
Publicerat den

Ne, men Jag har varit hemma sen typ kl. 18 men Jag har kollat på tv och duschat. Men helgen har varit jätte bra och alla ungar asså snacka om att dom har energi. Men dom är ju hur gulliga som helst så man får väl stå ut hehe. Men nu kommer det i alla fall massa bilder :)


Hehe, Jag skulle sminka mig i går innan kalaset och det tog typ dubbelt så lång tid eftersom
Jag hade tre små hungar som bara "Vad är det här?" "Den här då?" "När ska du ha den här?"
"Nu ska Jag borsta ditt hår" Men men dom är ju så gulliga och det är ju tur det :)


Neo


Smila och Tuva hade springcyklar. Det har Jag aldrig sett förut. Hehe. Jag tyckte dom såg
jätte roliga ut :)




Tuva och Smila


Eric


Ellen och Neo


Neo, Smilaa, Ellen, Tuva och Eric










Haha, vilken modell Jag har :)
Publicerat den

Några bilder på Tuffsen igår morse :)














Snart drar vi :)
Publicerat den

Om typ en timma ska Jag och min familj åka ner till Alingsås för att fira Lena :) Det kommer bli hur kul som helst. Vi ska bo hemma hos Neo, Smila, Tuva, Sven och Ulrika hela helgen. I morron ska vi fira Lena och då kommer även Karin, Anders, Ellen och Eric vara där :) Hehe, ni undrar väl vilka alla dom här är?? Det är några släktningar från mammas sida :) Och kameran är med så det kommer nog bilder på sönda när vi har kommit hem :) Men Jag ska göra några tidsinställda inlägg nu men ska försöka blogga några gånger :)



Klar med son :)
Publicerat den

Så jävla gött asså att Jag är klar med son :) Träningen i dag var faktiskt väldigt rolig det var bara Veronica som håller i det och henns dotter och Jag och två tjejer till. veronica skulle ju spela in det och det var ju tur att det bara var på henne själv som hon skulle filma :) Men nu ska Jag kolla på tv och lite filmer och bara ha det gött :)



Bakat klart :)
Publicerat den

Nu har Jag bakat klart och farmor har precis åkt hem :) Så nu ska Jag kolla lite på tv innan Jag ska iväg och träna lite :) Vi hörs senare.






Så här vart tekakorna som Jag gjorde och så gjorde Jag en sockerkaka :)



Dags att baka lite :)
Publicerat den

Nu har Jag precis börat en deg som håller på att jäsa lite. Kommer att baka så mycket Jag hinner och orkar :) Men givetvist så hade vi ingen jäst till bullar och det var ju det Jag skulle baka men nu är det massa andra saker istället :) Haha och så är man sjäv hemma inte direkt det roligaste men men.



Never say never!
Publicerat den

Jessica och Jag kollade på Never say nerver och så bra som den va trodde Jag aldrig att den skulle vara :) Men nu har Jessica gått hem så Jag ska kolla på några Paradise hotel avsnitt. Men god natt så hörs vi i morron :)




Snart kommer Jessica :)
Publicerat den

Nu är Jag hemma. Idag gick farmor,farfar, Jag och Mathilda ut i skogen och plockade massa saker till en krans som vi skulle göra. Snart ska Jessica komma och då ska vi kolla på film och det mysigt :)


Såhär blev kransen. Jag tycker farfar och Jag lyckades göra den väldigt bra :) Inte
direkt den bästa bilden men men.








Såhär vart hjärtanen av mossan :)




Tjo tjo :)
Publicerat den

Det blev typ inga bilder alls men men, vi hade det i alla fall jäkligt kul asså. Spökvandringen var för jävla bra det går typ inte att skriva hur den var men dom hade gjort det himla bra :) Jaaa, nu väntar Jag på att Veronica ska ringa mig så vi kan gå upp till dekaltrycket och fixa lite saker till gympan. Sen senare idag ska Jag klippa mig och sen åker Mathilda och Jag ut till farmor och farfar. Men bloggar mer ikväll :)




Haha!
Publicerat den

Hej hej sitter nu och pratar med Amanda, David och Jessica. Det var spökvandring eller vad man ska säga att det var. Fy faaaaan vad rädda vi blev asså dom hade gjort det jävligt bra. Berättar mer när jag kommit hem :)